To je to što me zanima!

Dajemo 100 eura za svaki gol koji Srbija zabije na EP-u '16.

Vlasnik beogradskog kafića za svaki gol koji primimo na Euru daje gostima pet posto popusta. Mi dajemo 100, ma može i 1000 eura za svaki gol Srbije na Euru 2016.
Vidi originalni članak

Ako netko vjeruje u čvrstinu Čačićeve obrane, u stoperski par Ćorluka i Vida, te Danijela Subašića, onda je to vlasnik beogradskog kafića Rolling Barrel Pub. Jer za svaki gol koji primimo on će gostima dati pet posto popusta.

Eto, tako se zabavljaju “komšije” uoči Europskog prvenstva u Francuskoj. E, sad ili je gazda vrlo bogat, pa ga “žulja” novac ili smatra da je “navukao papke” te će potiho navijati upravo za Hrvatsku. Jer, kako objasniti kalkulatoru da će za, primjerice, sljedeći gol koji primi Hrvatska, gostiona, točnije on, biti lakši za tristotinjak eura?!

Srbija, kao što znate, nije na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Izbacila ih je, između ostalih, Albanija. Nisu bili niti na prethodnom Euru, 2012. u Poljskoj i Ukrajini, a, nisu bili ni na onom 2008. u Austriji i Švicarskoj. Pomislit ćete da je to ipak predugo, čak i za Srbiju, pa da su 2004. u Portugalu sigurno participirali.

E, pa nisu. Posljednji Euro igrali su 2000., iste godine kad je vraćeno ime Dinamo.

Ali, kad se tako dobro šale, onda se možemo i mi malo našaliti s “komšijama”.

Evo, svečano obećavamo da ćemo darovati 100, ma može i 1000 eura gazdi kafića Rolling Barrel Pub i svim njegovim gostima za svaki gol koji na Euru zabije - Srbija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • junak7 04.06.2016.

    Eeee svrbi kako vas nije sramota,pa vi ste niko i nista nema vas nigdi komšije ;) a sad pssssst i gledajte kako se igra nogomet dusmani!!! Možda nešto naucite ped.rcine ;) vi se samo veselite kada komsiji krava krepa eeeee stoko

  • viscuma 03.06.2016.

    Placam 1000 i podizem na 10 000

  • zagro 03.06.2016.

    "veliku"srbiju izbacili sladoledari i burekdžije pa sad liječe komplekse ovakvim idiotarijama,ali nije im za zamjerit,kaj će drugo...ja dajem 100 eura svakom tko misli da "velika"srbija neće biti još manja dok ne završi kao beogradski pašaluk

Komentiraj...
Vidi sve komentare