To je to što me zanima!

Dajte mu te Amerikance: Marin Čilić izbacuje ih još od 2008.

Danas će Čilić tražiti 26. pobjedu u nizu protiv američkih tenisača, koje uništava sedam godina. A na putu do četvrtfinala stoji mu još jedan Amerikanac, Kudla
Vidi originalni članak

Ni Dan nezavisnosti, koji su Amerikanci slavili u subotu, nije pomogao Johnu Isneru da prekine niz Marina Čilića. Amerikanci se mogu predati kad ga vide s druge strane teniske mreže.

Najbolji hrvatski tenisač posljednji je put izgubio od Amerikanca još na Australian Openu 2008. godine, kad ga je u tri seta kući poslao James Blake. Poslije toga padali su Roddick, Fish, Ginepri, Querrey, Sweeting, Isner, Young, Harrison, Odesnik i Ram za nevjerojatnih 25 pobjeda zaredom protiv nekad najmoćnije teniske nacije svijeta. Nakon Isnera, u osmini finala čeka ga posljednji preostali Amerikanac u wimbledonskom ždrijebu.

- Pun sam samopouzdanja, na travi igram gotovo savršeno - rekao je Denis Kudla, 22-godišnjak rođen u Kijevu.

- Protiv Marina će i trebati igrati savršeno, i to cijeli meč - dao je Isner savjet za 105. tenisača na svjetskoj ljestvici.

U nizu pobjeda protiv američkih tenisača već se događalo da je igrao protiv dvojice na istom turniru. Lani je osvojio Delray Beach nakon izbacivanja Isnera i Harrisona. Dobar znak za drugi tjedan u Londonu.

Marin Čilić igra treći meč na terenu broj 3. Prije njega za četvrtfinale u ženskoj se konkurenciji bore Coco Wandeweghe i Lucie Safarova (12:30) te Agnieszka Radwanska i Jelena Janković.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • strmi007 06.07.2015.

    Sretno

  • kfuntak 06.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fallout2 06.07.2015.

    od sljedeće godine idu stroža pravila, marin više neće moći nastupati za nas pošto nema nikakve veze sa hrvatskom. rođen u bih, tamo su mu još roditelji a prijavljen je u monte carlu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare