To je to što me zanima!

Dalglish: Mi nećemo kupovati pohlepne nogometaše na ljeto

Ne želim ovdje stalno stajati i govoriti koliko smo potrošili ili hoćemo li dovesti ovog ili onog igrača. Pohlepne igrače sigurno nećemo kupovati, rekao je Kenny Dalglish
Vidi originalni članak

Škotski menadžer Liverpoolovih nogometaša Kenny Dalglish, koji je nedavno potpisao trajni ugovor s "redsima" do 2014. godine, otkrio je kakvoj će politici težiti u ljetnom prijelaznom roku.

- Ne želim ovdje stalno stajati i govoriti koliko smo potrošili ili hoćemo li dovesti ovog ili onog igrača. Igračima koji su ovdje želim odati maksimalno priznanje za napore koje su pokazali ove sezone, iako je neminovno da će neki otići, a neki doći – rekao je Dalglish za Mirror.

U siječnju je po dolasku Dalglisha na klupu prodan Fernando Torres za 50 milijuna funti (Chelseaju), a za dobiveni novac dovedeni su Andy Carroll i Luis Suarez. Na kraju se transfer pokazao kao pogodak. O potencijalnim novim pojačanjima, Škot dodaje:

- Vlasnici su pokazali veliku potporu i oni žele da klub bude uspješan. Ako nećemo imati igrače koji će zadovoljavati naše ambicije, onda ćemo ih potražiti drugdje, ali istovremeno, ako je netko prepohlepan, taj sigurno neće doći ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Bon Scott 15.05.2011.

    Da mi je Kranjčara vidjet u Liverpoolu sljedeće sezone..

  • Gerro 15.05.2011.

    aj ti kupi par dobrih veznih i to je to, a igrace tipa spearing lucas i kompanija van iz momcadi, jer budimo realni s takvim igracima nemremo bit prvaci engleske

  • markodns 15.05.2011.

    pravi trener jos je i skot ,a skoti znaju s novcima... :DDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare