To je to što me zanima!

Dalić bez naslova prvaka Azije: Dobio je crveni karton u finalu

Jeonbuk je odigrao 1-1 protiv Dalićevog Al Aina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te je obranio 2-1 iz prve utakmice. Zlatko Dalić koji vodi Al Ain dobio je crveni karton u uzvratu
Vidi originalni članak

Nogometaši južnokorejskog Jeonbuk Hyundai Motorsa prvaci su Azije nakon što su u uzvratnom susretu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima odigrali 1-1 protiv Al Aina, kojeg vodi hrvatski trener Zlatko Dalić.

Korejanci su obranili pobjedu od 2-1 iz prvog finalnog susreta u Jeonjuu, a poveli su u 30. minuti golom  Han Kyo-wona. Samo četiri minute kasnije Al Ain je izjednačio preko Lee Myung-jooa, da bi u 45. minuti domaći igrač Douglas promašio penal.

Dalić nije dočekao kraj utakmice u Emiratima. Dobio je crveni karton, a njegov Al Ain ostao je na jednom naslovu prvaka Azije iz 2003. godine. Jeonbuku je ovo prva titula.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Armin van Buuren 26.11.2016.

    A stvarno se ne možeš načuditi,da je toliki problem napraviti točan članak,ajde ne gledam na one detalje poput zareza,č,ć itd, jer koliko god bili pismeni zalomi se nekakva pogreška,ali da ne možete napisati barem točan rezultat odnosno najosnovniju stvar i to u podnaslovu,to mi nejde u glavu...prva utakmica nije završila 2-0 nego 2-1(vjerovali ili ne,ali to je bitna razlika).Nije ni čudo što kada otvorim članak pročitam naslov i podnaslov i odmah idem čitati komentare...a što se tiče Dalića,šteta za taj penal,ali šta je tu je,naravno bilo bi bolje da je osvojio,ali boli ga briga bitno da se maknio iz HNL-a i neka samo uživa u Emiratima,valjda će sljedeće sezone napraviti još korak više prvo je bilo polufinale,ove godine finale,a sljedeće valjda naslov...

  • SDP-ov fan 26.11.2016.

    Utakmica odigrana u 3 sata a vi tek sada objavili članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare