To je to što me zanima!

Dalić kao Bjelica: Fenerbahče ga je zvao, ali izabrao je Hrvatsku

Obavio je preliminarni razgovor s Marijanom Kustićem, izvršnim direktorom HNS-a, i nije bilo nikakve dvojbe. Zlatko Dalić ostaje izbornik Vatrenih, a vodit će nas na kvalifikacijama za SP i na Euru 2021.
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić imao je zanimljivu ponudu kao i bivši trener Dinama Nenad Bjelica - turski velikan Fenerbahče htio je obojicu.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lovre Kalinićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok situacija s Bjelicom još uvijek nije razjašnjena i dogovor stoji u zraku, Dalić je Fenerbahče rezolutno odbio. Razlog je jedan, a to je da i dalje želi voditi Hrvatsku.

Obavio je preliminarni razgovor s Marijanom Kustićem, izvršnim direktorom HNS-a, i nije bilo nikakve dvojbe. Zlatko Dalić ostaje izbornik Vatrenih, vodit će ih u Ligi nacija kao i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru te na Euru 2021. godine.

Izbornik je ovih dana u Livnu, a najavio je da će ubrzo napraviti konferenciju za medije. Već duže vremena nije odgovarao na pitanja novinara pa će prilike sada biti i za to.

Također, u nadolazećem periodu trebao bi potpisati i novi ugovor s HNS-om. No, to je samo formalnost. Sam je rekao kako je spreman na smanjene primanja u ovom periodu dok nema utakmica, ali to će sve na koncu ovisiti o HNS-u.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • eddiefast 07.06.2020.

    Malo love turcin nudi hehe🤣

  • 24 SATA NON STOP 07.06.2020.

    bravo! ma lako se oni dogovore.. dalic i kustic su zajedno na pagu. novaljci. kustic je iz kustica porijeklom..

  • Patton1203 07.06.2020.

    Na žalost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare