To je to što me zanima!

Izbornik Dalić navijao za Vekić u Melbourneu, HNS joj donio dres

Nakon meča je Kustić uručio Donni Vekić dres hrvatske reprezentacije s potpisima Vatrenih i zaželio joj puno sreće uoči četvrtfinalnog meča u srijedu protiv Bjeloruskinje
Vidi originalni članak

Na tribinama Margaret Court Arene u Australiji imala je veliku podršku Donna Vekić od hrvatskih navijača iz dijaspore, a u pobjedi (6-2, 1-6, 6-3) protiv Linde Fruhvirtove (17, WTA 82.) su hrvatsku tenisačicu (26, WTA 64.) s tribina bodrili i predstavnici HNS-a.

U ODLIČNOJ FORMI Vekić u četvrtfinalu Australian Opena! Dobila mladu Čehinju, a ide na 'mušteriju' iz Bjelorusije

Iskoristili su službeni posjet Melbourneu i za bodrenje hrvatske tenisačice, a na tribinama su bili izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić, čelni čovjek Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, član Izvršnog odbora i predsjednik Komisije za dijasporu Ante Kulušić, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, te glavni instruktor Petar Krpan.

Nakon meča je Kustić uručio Donni Vekić dres hrvatske reprezentacije s potpisima Vatrenih i zaželio joj puno sreće uoči četvrtfinalnog meča u srijedu. Podsjetimo, u četvrtfinalu Donna čeka peta nositeljica Arina Sabalenka (24, WTA 5.) koja je u 4. kolu izbacila olimpijsku pobjednicu Belindu Benčić (25, WTA 10.) sa 7-5, 6-2. U šest mečeva protiv Bjeloruskinje Donna ima čak pet pobjeda i tek jedan poraz pa to ulijeva nadu za prvo polufinale bez obzira na odličnu igru Sabalenke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Janka Puszta 23.01.2023.

    I krpa je tu. Krppaa. Krrrrpaa Sava, Sava.

  • zorozimba 23.01.2023.

    Dalić joj uputio ove riječi: "Dona samo skromno i ponizno"

  • domba18 23.01.2023.

    Predsjednik komisije za dijasporu 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare