To je to što me zanima!

Dalić opet može biti zadovoljan: Maskirani Budimir zabio Realu, sjajne partije Vlašića i Gvardiola

Kristijan Jakić više nije na reprezentativnom popisu, ali nastavi li s ovakvim igrama brzo će se vratiti među 'vatrene'. Protiv Wolfsburga je prvi put u karijeri zabio dva gola na utakmici. Bravo "vatreni"...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sljedećih će dana opet biti u pogonu, izabranici Zlatka Dalića u Egiptu će odraditi dvije prijateljske utakmice. "Vatreni" će prvo zaigrati protiv Tunisa (22. ožujka), a onda se 25. ili 26. ožujka obračunati s boljim ili lošijim iz dvoboja Egipta i Novog Zelanda. A hrvatski izbornik može biti zadovoljan formom svojih igrača, u formi su i - ofenzivci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ante Budimir igra najbolji nogomet karijere, 32-godišnji napadač je za vikend zabio i Real Madridu. Bio je to 15. prvenstveni gol Budimira ove sezone, jednog od ponajboljih napadača i drugog strijelca (Jude Belllingham ima gol više) španjolske lige La Lige. Hrvatski napadač i dalje igra s maskom na glavi i redovito "trpa". Budimira španjolski mediji već guraju u veće klubove, na njega su "udicu" bacili i Saudijci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U listu strijelaca upisao se i Nikola Vlašić, jedan od junaka Torina u pobjedi kod Udinesea. Vlašiću je to bio treći gol sezone, drugi u 2024. godini. Vlašić je posljednjih mjeseci igrao "toplo-hladno", njegove dionice su bitno pale u vizijama Zlatka Dalića. Hrvatski nogometaš može funkcionirati na nekoliko pozicija, biti krilo, prednji vezni, čak i "osmica".

Nikola Vlašić protiv Udinesea

Engleski mediji su pak oduševljeni posljednjom partijom Joška Gvardiola koji je bio dojmljiv u pobjedi Man. Cityja protiv Newcastlea. Gvardiol se i u toj utakmici našao na lijevom boku gdje ga sve više planira koristiti i hrvatski izbornik. Najmlađi prvotimac "vatrenih" nije imao nikakvih problema s napadačima "svraka", stalno je bio aktivan prema naprijed, engleski mediji su njegovu partiju opisali riječima "kako je moguće da ovaj dečko s toliko godina igra na takvoj razini". Sve je jasno.

Joško Gvardiol protiv Newcastlea

A dobre vijesti stižu i iz Njemačke, Kristijan Jakić je zabio dva gola u pobjedi Augsburga kod Wolfsburga. Istina, Jakić više nije na popisu Zlatka Dalića, ali bi opet uskoro mogao pokucati na reprezentativna vrata. Zahvalni veznjak konačno je napustio Eintracht, karijeru je nastavio u Augsburgu i to se pokazalo punim pogotkom. I sad je prvi put u karijeri zabio dva komada na jednoj utakmici. Bravo "vatreni".

Kristijan Jakić protiv Wolfsburga

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tiho 3105 18.03.2024.

    dolazi blsnka!!

  • __Che__ 18.03.2024.

    vlasic jednu tekmu dobro odigra odmah odlicnim igrama a gvardiol zadnji ligaski nastup u pocetnoj postavi imao pred mjesec i pol,osim kupa i lige prvaka koju su prakticki nakon prve tekme prosli lik vise nije ni blizu standardnog igraca,mislim neka igra bolje da njega stavi nego vidu ali ppd zadnje jako padaju nasi standardni prvotimci

  • KešićIsBack 18.03.2024.

    taman i Ramonu stiže putovnica za europsko ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare