To je to što me zanima!

Dalić otišao iz Rijeke, prvi kandidat za trenera Scoria

Rijeka se rastala s trenerom koji je momčad vodio prošle sezone. Kandidata za nasljednika postoji nekoliko, a prvi favorit je Elvis Scoria
Vidi originalni članak

Tako je to u životu trenera. Ali hvala Rijeci na korektnosti i povjerenju, rekao je Zlatko Dalić, koji od utorka više nije trener Rijeke! Nakon razgovora s čelnicima kluba zaključeno je da je njegov odlazak s klupe najbolje rješenje za sve.
- Koja je moja krivica? Valjda to što je u mom mandatu napravljen najveći transfer u povijesti kluba, što je Anas Sharbini dva milijuna eura vrijedniji nego kad sam došao, što sam promovirao niz mladih igrača... - ironično je nabrajao Dalić.
O Dalićevom se odlasku šuškalo još krajem prošle sezone, u kojoj je Rijeka od sigurnog drugog mjesta na kraju izgubila i mjesto u Kupu Uefe. Od 16 dvoboja u 2008. Dalić je uspio pobijediti u samo tri, a čašu nestrpljenja klupske uprave prelilo je ispadanje iz Intertoto kupa od "ugledne" makedonske Renove.
- Hvala svima, uživao sam raditi u Rijeci. Klubu želim puno uspjeha, a ja ću sada na odmor s djecom - završio je Scoria.
Kandidati za novoga trenera su Elvis Scoria, Srećko Juričić i Kruno Jurčić. No, najviše šansi ima Elvis Scoria, kojega mnogi već vide kao siguran Dalićeva nasljednika. Prošle sezone vodio je drugoligaša Istru 1861, a 2005. na klupi Rijeke je osvojio Kup. Prije toga bio je u finalu Kupa s Uljanikom te poslije i na klupi Slavena Belupa. Po odlasku iz Koprivnice uzeo je stanku, te učio od stranih trenera. Scoria je veliki prijatelj Modrićeva novog trenera, Tottenhamova menadžera Juandea Ramosa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • noloso 01.07.2008.

    a za koji ti veliki klub navijas

  • nogometas05 01.07.2008.

    Jos cu jednom pitati-gdje su ti veliki Rijekini navijaci koji su non-stop srali dok je liga trajala i prije ove blamaze-sad ste se uvukli u rupe i ne izlazite-tipicno za navijace\"velikih\"klubova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare