To je to što me zanima!

Dalić: Ponos, hrabrost, vjera. I Hrvat uvijek uspije! Branitelji, uživajte. Ovo je i za vas...

Ma ovo je pobjeda baš za hrvatski narod. Svaka čast dečkima, sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Izbacimo najvećeg favorita... ovo je Hrvatska, kazao je Dalić nakon utakmice
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić često je na meti kritika, ali sad se i sa sigurnošću može ustvrditi da je on najbolji hrvatski izbornik. Iako je po brojkama on to bio i prije ovog fenomenalnog podviga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma ovo je pobjeda baš za hrvatski narod. Svaka čast dečkima, sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Izbacimo najvećeg favorita... ovo je Hrvatska. Ponos, hrabrost, vjera. I Hrvat uvijek uspije - prve su reakcije izbornika nakon prolaska u polufinale Svjetskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje diljem Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo nije naš kraj. Idemo dalje - ustvrdio je Dalić.

MAJSTORSKI VIDEO Apsolutna ludnica: Evo kako je Petković zabio Brazilu! PAO JE BRAZIL Govorili su da smo prestari, da nas je Japan izmorio... Kad su tu Hrvati, penali nisu rulet!

Modrić, Juranović, Pašalić, Oršić, Petković, Livaković... Ma svi su dali svoj obol u novoj senzaciji 'vatrenih'. A Dalić je nakon utakmice posebno nahvalio i ove koji nisu zaigrali u Katru.

- Svi su dali svoj maksimum. Hvala onima koji su na klupi, ne ulaze, a žive za Hrvatsku. Ovo je za hrvatski narod, nek uživa svaki Hrvat u cijelom svijetu. Možemo puno toga napraviti, to smo pokazali. Uživajte, hrvatski branitelji, uživajte, ovo je i za vas. Moji igrači? Oni nisu normalni!

U STUDIJU HTV-a Jeličić je zaplakao: Ma platit ću kaznu. Mali smo, al smo je*eni!

Idi na 24sata

Komentari 159

  • lily A 10.12.2022.

    Cestitke al i dalje mislim da nisi nikakav trener samo imas dobar sastav i neku neobjasnjivu stecu al opet svaka cast

  • Englez123 10.12.2022.

    Zamislite da je izbornik juge tako spominjao partizane nakon svake pobjede sve te pobjede repke nemogu sakrit da je lik jednostavno mentalno retardiran i pomalo zaostao igračima svaka čast.

  • JoKa2506_ 10.12.2022.

    Hvala vam da ste pokazali sta znaci biti hrvat i koliko znaci hrvatsko srce!! Ako tako dobro i jako odigrate slijedece dvije - nece nas nitko zaustaviti! Idemo ovaj put do kraja po zlato  - Dalicu, mozes ti to - pokazi im koliko znaci bozija pravda iznad sebe!Svaka vam cast svima pogotovo juranovic danas kao da je igrao za zivot svoj, vlasic, kramaric, brozovic, kovacic, orsic, petkovic, modric!,lovren, a o gvardiolu da ne pricamo, decko rasturas!,perisic iako danas tesko, zato inace uvijek razlika -sto stariji to bolji! BRAVOOOO! Mi Hrvati ...a mi svi sa tobom kao cijela ponosna HRVATSKA!! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare