To je to što me zanima!

Dalić posegnuo za pojačanjima u mladu reprezentaciju! Evo tko će se sve priključiti Vatrenima

Još uoči utakmice sa susjedima sa sjevera Vedran Ćorluka je otkrio kako za četiri lipanjske utakmice neće zbog ozljede konkurirati Joško Gvardiol, a nove muke je izbornik Dalić zadala ozljeda Sose
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je potop na otvaranju trećeg izdanja Uefine Lige nacija. Austrijanci su srušili Vatrene i tako pokvarili oproštaj reprezentacije od Gradskog vrta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još uoči utakmice sa susjedima sa sjevera Vedran Ćorluka je otkrio kako za četiri lipanjske utakmice neće zbog ozljede konkurirati Joško Gvardiol, a nove muke je izbornik Dalić dobio nakon ozljede Borne Sose, zbog koje je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Kako god, na službenim stranicama HNS-a osvanula je vijest kako će Dalić reprezentaciji priključiti Luku Sučića, Josipa Stanišića i Josipa Šutala.

"Sukladno prethodnom dogovoru Izbornika A reprezentacije, Zlatka Dalića, i izbornika U-21 reprezentacije, Igora Bišćana, Sučić, Stanišić i Šutalo krenuli su poslije kvalifikacijske utakmice za Euro U-21 protiv Norveške prema Splitu i bit će u kadru Vatrenih za utakmice Lige nacija protiv Francuske (Split, 6. lipnja), Danske (Kopenhagen, 10. lipnja) i još jedne utakmice protiv Francuske (St. Denis, 13. lipnja).

PORAZ 'VATRENIH' Austrijski mediji: Debi iz snova za Rangnicka, posramili su Hrvate. Ovo je čista senzacija

Borna Sosa, koji je zamijenjen na poluvremenu utakmice s Austrijom zbog problema s aduktorom, nastavlja terapije pod nadzorom liječničke službe reprezentacije koja će pratiti tijek njegova oporavka i u dogovoru s izbornikom Dalićem donijeti odluku o njegovim idućim nastupima.", stoji na stranicama HNS-a.

Inače, hrvatska U21 reprezentacija izgubila je na gostovanju u Norveškoj i bacila na kocku plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Pred mladim hrvatskim nogometašima sada predstoji još utakmica sa Estoncima, koji još nisu osvojili bod niti zabili gol. 

Nakon poraza od Austrijanaca pitali smo ga hoće li priključiti Vatrenima ikoga iz U21 reprezentacije. Odgovorio je da neće jer im je zbog poraza od Norveške i posljednja utakmica bitna. Čini se da se ipak predomislio...

SRPSKI MEDIJI Reakcije susjeda: Hrvati se pošteno obrukali; Srbin šokirao cijelu Hrvatsku i utišao stadion

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Vladovladić_2 04.06.2022.

    Bravo, zovi Šutala pa ćeš se provesti ko Bišćan protiv Norvežana.

  • hmuhamedbu 04.06.2022.

    e moje komšije poslije sp u rusiji,gdje vam trener nije ni trebao,vi ste postali vreca za nabijanje,pa svi vam se smiju koje ugrače imate,a pogledaj stožer,dalić,ladić,olić,a posebno moj komso čorluka,više su za modnu pistu,ali ostavite ih da i mi koga možemo pobijediti,protiv francuza u st ne gine vam manje od 5 komada

  • Snoopy1986 04.06.2022.

    ma sve to ok samo ponizno I vjera u boga .

Komentiraj...
Vidi sve komentare