Sport

Komentari 130

Dalić posegnuo za pojačanjima u mladu reprezentaciju! Evo tko će se sve priključiti Vatrenima

Dalić posegnuo za pojačanjima u mladu reprezentaciju! Evo tko će se sve priključiti Vatrenima

Još uoči utakmice sa susjedima sa sjevera Vedran Ćorluka je otkrio kako za četiri lipanjske utakmice neće zbog ozljede konkurirati Joško Gvardiol, a nove muke je izbornik Dalić zadala ozljeda Sose

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je potop na otvaranju trećeg izdanja Uefine Lige nacija. Austrijanci su srušili Vatrene i tako pokvarili oproštaj reprezentacije od Gradskog vrta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Još uoči utakmice sa susjedima sa sjevera Vedran Ćorluka je otkrio kako za četiri lipanjske utakmice neće zbog ozljede konkurirati Joško Gvardiol, a nove muke je izbornik Dalić dobio nakon ozljede Borne Sose, zbog koje je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Kako god, na službenim stranicama HNS-a osvanula je vijest kako će Dalić reprezentaciji priključiti Luku Sučića, Josipa Stanišića i Josipa Šutala.

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka

"Sukladno prethodnom dogovoru Izbornika A reprezentacije, Zlatka Dalića, i izbornika U-21 reprezentacije, Igora Bišćana, Sučić, Stanišić i Šutalo krenuli su poslije kvalifikacijske utakmice za Euro U-21 protiv Norveške prema Splitu i bit će u kadru Vatrenih za utakmice Lige nacija protiv Francuske (Split, 6. lipnja), Danske (Kopenhagen, 10. lipnja) i još jedne utakmice protiv Francuske (St. Denis, 13. lipnja).

Borna Sosa, koji je zamijenjen na poluvremenu utakmice s Austrijom zbog problema s aduktorom, nastavlja terapije pod nadzorom liječničke službe reprezentacije koja će pratiti tijek njegova oporavka i u dogovoru s izbornikom Dalićem donijeti odluku o njegovim idućim nastupima.", stoji na stranicama HNS-a.

UEFA Nations League - Group A - Croatia v Austria

Inače, hrvatska U21 reprezentacija izgubila je na gostovanju u Norveškoj i bacila na kocku plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Pred mladim hrvatskim nogometašima sada predstoji još utakmica sa Estoncima, koji još nisu osvojili bod niti zabili gol. 

Nakon poraza od Austrijanaca pitali smo ga hoće li priključiti Vatrenima ikoga iz U21 reprezentacije. Odgovorio je da neće jer im je zbog poraza od Norveške i posljednja utakmica bitna. Čini se da se ipak predomislio...