Obavijesti

Sport

Komentari 130

Dalić posegnuo za pojačanjima u mladu reprezentaciju! Evo tko će se sve priključiti Vatrenima

Dalić posegnuo za pojačanjima u mladu reprezentaciju! Evo tko će se sve priključiti Vatrenima

Još uoči utakmice sa susjedima sa sjevera Vedran Ćorluka je otkrio kako za četiri lipanjske utakmice neće zbog ozljede konkurirati Joško Gvardiol, a nove muke je izbornik Dalić zadala ozljeda Sose

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je potop na otvaranju trećeg izdanja Uefine Lige nacija. Austrijanci su srušili Vatrene i tako pokvarili oproštaj reprezentacije od Gradskog vrta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači u Tvrđi 01:09

Još uoči utakmice sa susjedima sa sjevera Vedran Ćorluka je otkrio kako za četiri lipanjske utakmice neće zbog ozljede konkurirati Joško Gvardiol, a nove muke je izbornik Dalić dobio nakon ozljede Borne Sose, zbog koje je na poluvremenu ostao u svlačionici.

Kako god, na službenim stranicama HNS-a osvanula je vijest kako će Dalić reprezentaciji priključiti Luku Sučića, Josipa Stanišića i Josipa Šutala.

Osijek: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovačka

"Sukladno prethodnom dogovoru Izbornika A reprezentacije, Zlatka Dalića, i izbornika U-21 reprezentacije, Igora Bišćana, Sučić, Stanišić i Šutalo krenuli su poslije kvalifikacijske utakmice za Euro U-21 protiv Norveške prema Splitu i bit će u kadru Vatrenih za utakmice Lige nacija protiv Francuske (Split, 6. lipnja), Danske (Kopenhagen, 10. lipnja) i još jedne utakmice protiv Francuske (St. Denis, 13. lipnja).

Austrijski mediji: Debi iz snova za Rangnicka, posramili su Hrvate. Ovo je čista senzacija
Austrijski mediji: Debi iz snova za Rangnicka, posramili su Hrvate. Ovo je čista senzacija

Borna Sosa, koji je zamijenjen na poluvremenu utakmice s Austrijom zbog problema s aduktorom, nastavlja terapije pod nadzorom liječničke službe reprezentacije koja će pratiti tijek njegova oporavka i u dogovoru s izbornikom Dalićem donijeti odluku o njegovim idućim nastupima.", stoji na stranicama HNS-a.

UEFA Nations League - Group A - Croatia v Austria

Inače, hrvatska U21 reprezentacija izgubila je na gostovanju u Norveškoj i bacila na kocku plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Pred mladim hrvatskim nogometašima sada predstoji još utakmica sa Estoncima, koji još nisu osvojili bod niti zabili gol. 

Nakon poraza od Austrijanaca pitali smo ga hoće li priključiti Vatrenima ikoga iz U21 reprezentacije. Odgovorio je da neće jer im je zbog poraza od Norveške i posljednja utakmica bitna. Čini se da se ipak predomislio...

Reakcije susjeda: Hrvati se pošteno obrukali; Srbin šokirao cijelu Hrvatsku i utišao stadion
Reakcije susjeda: Hrvati se pošteno obrukali; Srbin šokirao cijelu Hrvatsku i utišao  stadion
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini