To je to što me zanima!

Dalić pregovara s Fenerom? 'Ma samo gledam kako proći dalje'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije favorit je za preuzimanje slavnog turskog kluba i predsjednik Ali Koc, prema pisanju tamošnjih medija, već ga je kontaktirao. No on staje na loptu
Vidi originalni članak

Baš na dan utakmice Hrvatske i Češke na Euru u Glasgowu turski mediji raspisali su se kako će izbornik "vatrenih" Zlatko Dalić postati trener Fenerbahčea.

Predsjednik slavnog kluba Ali Koc razgovarao je s Dalićem i on je glavni kandidat za klupu Fenera uz još dvojicu potencijalnih imena, piše portal Sozcu.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači prate utakmicu Hrvatske i Češke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon remija na Hampden Parku pitali smo Dalića koliko tu ima istine, a on je zagonetno poručio:

- Nemam pojma. Samo gledam Škotsku i da prođemo dalje, ništa drugo.

Zlatko je bio kandidat za Fenerbahčeovu klupu i prošlo ljeto, ali odbio ga je i tad je izbor pao na Erola Buluta. Ne dogodi li se nešto ne predviđeno, prema tvrdnji predsjednika kluba, Dalić bi trebao postati novi trener.

Napise turskih medija ipak treba uzeti s rezervom jer hrvatski izbornik ima ugovor do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. Ti ugovori često nisu jamac ničijeg ostanka, ponajmanje izbornikova koji uvelike ovisi o rezultatu, a Hrvatskoj ozbiljno visi osmina finala.

Pripreme Fenerbahčea trebale bi početi 1. srpnja, a Dalić bi im se trebao pridružiti nakon Europskog prvenstva. Ipak, čini se da je sve daleko od zaključenog posla.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Pa trebao si kliknuti na Ovdje 19.06.2021.

    Daliću pliz ostani nemoj Ici pliz molimte

  • noelsz 19.06.2021.

    Jurića za izbornika

  • kaj te briga 19.06.2021.

    da si htio da hrvatska ide dalje posteno bi odstupuo pred prvenstvo.Vidio si i ti i mi da si los.

Komentiraj...
Vidi sve komentare