To je to što me zanima!

Dalić riješio dilemu: Dečki sve znaju, izabrao sam početnih 11

Hrvatska će protiv Slovačke u subotu od 20 sati i 45 minuta loviti plasman na nadolazeće Europsko prvenstvo, a Vatreni će to morati napraviti bez standardnih stopera Vide i Lovrena. No, izbornik Dalić ima rješenje
Vidi originalni članak

Našeg standardnog stoperskog dvojca Lovren-Vida nema, pa su najbliže da protiv Slovačke krenu Ćaleta-Car i Perić. Uz njih bi u prvih 11 trebali početi Jedvaj i Barišić, a te su dileme otklonjene u mislima izbornika Dalića. No, nije htio otkrivati tko će točno započeti na utakmici protiv Slovačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

KAO NEBODERI Hrvatska će na Rujevici imati drugu najvišu obranu u Europi!

- Imali smo tri jako dobra treninga gdje smo svi bili motivirani i ozbiljni. Danas smo imali zadnji i jako bitan sastanak, dečki sve znaju, sve smo odlučili. Tko god izađe dat će sve od sebe, a oni koji će biti u prvih 11 imat će podršku od svih nas i rekao sam im da igraju opušteno. Pritisak postoji, ali mi se moramo opustiti i postaviti kao favoriti te uživati u utakmici i postići željeni rezultat. Bez obzira na vrijeme ili ostale okolnosti, dat ćemo sve od sebe - objasnio je izbornik Dalić.

Drugi problem već je riješen ako je uopće i postojao. Utakmica na Rujevici nikad nije odgođena zbog kiše pa čak ni zbog svjetski poznatih riječkih kiša i kišurina. HNK Rijeka od preseljenja s Kantride ima ne jedan od najboljih travnjaka u Hrvatskoj nego i u ovom dijelu Europe.

IZBORNIK POHVALIO TEREN Modrić: Nadam se da neće biti vjetra, to je najgore za igranje

Naravno da se neće igrati ako prolomi oblaka i pljuskovi potope travnjak, grad i okolicu! Ali to je čisto teoretiziranje o kojem će se misliti ako se dogodi. Tako su otvoreni dio treninga Vatreni odradili na pomoćnom terenu, dok će kratko biti i na glavnom terenu kako bi ga sačuvali za susret sa Slovačkom. Također, u subotu će u 14 sati prijateljski susret odigrati navijači Hrvatske i Slovačke.

Realno, daleko veći problem mogli bi imati navijači na nenatkrivenim tribinama Istok, Sjever i Jug nego ModrićŠkriniar i ostali igrači na sjajnom riječkom travnjaku.

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA':

Idi na 24sata

Komentari 44

  • bullesic 16.11.2019.

    Ako ne stavi Oršića stvarno je bedast

  • AgontPrevarator 16.11.2019.

    Nažalost, Dalić kao i mnogo puta dosad nema muda. Jedvaj nema što tražiti na desnom beku, a Rebić nije u formi. Logično im je za pretpostaviti Brekala na krilu i malog Bartoleca na beku koji je ionako igrao protiv Slovačke u gostima i to vrlo korektno. Dalić iz utakmice u utakmicu radi kontra svojih izjava kako će igrati standardni u klubu, a to će ga prije ili kasnije masno koštati. Nadam se ne večeras.

  • posten 16.11.2019.

    Mene nekako strah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare