To je to što me zanima!

Dalić: Sosa je na našem širem popisu, ali ako želi igrati za Njemačku, to je njegovo pravo

Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji, komentirao je izbornik Dalić vijest da bi Hrvatska mogla ostati bez mladog lijevog beka
Vidi originalni članak

Borna Sosa je na našem radaru, redovito pratimo njegove nastupe u klubu i on je sigurno na širem popisu kandidata za A reprezentaciju, oglasio se hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon informacije da bi Njemačka mogla preoteti Hrvatskoj mladog lijevog bočnog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sosa još uvijek nije postao Dalićeva opcija za tu poziciju u reprezentaciji iako je statistički među najboljim igračima Bundeslige na svojoj poziciji, a kad nije njegova, jest za Joachima Lowa koji ga vidi kao budućnost u njemačkoj reprezentaciji.

24SATA DOZNAJU Borna Sosa će na Euru zaigrati za Njemačku?! Joachim Löw ga želi, već je dobio i državljanstvo

No, Dalić će reći:

- Borna je bio aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije. Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji. Naravno, svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije.

Nijemci pišu da je stvar otišla toliko daleko da ga je Low već stavio na širi popis za Europsko prvenstvo, a na kojem su 32 igrača.  Trenutno na toj poziciji najviše računa na Robina Gosensa (26) iz Atalante te Philippa Maxa (27), koji su u najboljim godinama, te nešto starijeg Marcela Halstenberga (29) iz Leipziga.

Sosi su 23, a, prema Oliveru Bierhoffu, trebao bi postati oslonac Njemačke.

- Smatramo da Borna ima potencijal postati njemački reprezentativac i, po našoj procjeni, na njega računamo i poslije Europskog prvenstva - rekao je legendarni Nijemac.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • ZG reb 08.05.2021.

    Da, pa kvalitetnih bekova reprezentacija ima koliko hočeš.

  • plavideset 08.05.2021.

    Gotovo je, Borna je potvdio njemackoj televiziji da je moguce da ce igrati za njemacku na Euru. E moj Dalicu samo ti cekaj, ...

  • Joza Prezaduzeni 07.05.2021.

    Ispravno Dalicu .Neka decko sam odluci

Komentiraj...
Vidi sve komentare