To je to što me zanima!

Dalić: Što je s Rebićem? Ma to su se dečki samo zafrkavali...

Atmosfera je jako dobra, nema nikakvih problema. Ne možemo stalno biti pod pritiskom, moramo se oraspoložiti. Slovaci? Neće biti dobro budemo li igrali kao u Budimpešti, rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Sve smo riješili, znamo da nas čeka zahtjevna i teška utakmica. Motiviran protivnik, pun stadion, ali spremni smo, rekao je Zlatko Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija letom u 12.10 iz zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman putuje u Bratislavu. U petak od 20.45 igramo utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. protiv Slovačke u Trnavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik "vatrenih" ne želi otkrivati postavu s kojom bi mogao zaigrati protiv ozbiljnog protivnika.

- Nikad ne govorim sastav, ali nemam puno dilema i promjena. Igrat ćemo ofenzivno, napadački i tražiti pobjedu. Sastav ćemo sutra objaviti. Trenirali smo dva dana, napravili smo dobru analizu protivnika. Očekuje nas slična utakmica kao u Budimpešti i bit će teško budemo li igrali opet tako. Moramo biti odgovorniji - rekao je Dalić.

ANKETA: KAKO PROTIV SLOVAKA? Dvojbe Zlatka Dalića: Petković ili Rebić, u vezi Vlašić ili Badelj

O atmosferi u reprezentaciji govorio je pozitivno.

- Jako je dobra. Veseli smo i raspoloženi.

Javnost je zaintrigirala reakcija Ante Rebića u razgovoru s novinarima u srijedu. Nakon što mu je Milan Badelj postavio mobitel glumeći novinara koji snima njegovu izjavu, Ivan Perišić mu je dobacio: "Dai, parla in italiano!" ("Daj, pričaj na talijanskom!").

- Aj izvini, molim te, stvarno. Aj neću ja... - rekao je Rebić novinarima i naprasno prekinuo davanje izjave, otišavši u svlačionicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi napadač Milana djelovao je ljutito, ali Dalić uvjerava da nema tenzija između njega i novog igrača Bayerna.

VIDEO: ODJURIO OD NOVINARA Badelj i Perišić razljutili Rebu: 'Izvini molim te, evo neću ja...'

- Oni se zafrkavaju, zezaju. Nemam nikakvih problema s te strane. Raspoloženi su, orni. Znamo da će biti jako teško. Ne možemo biti stalno pod pritiskom, moramo se orapsoložiti - zaključio je izbornik svjetskih doprvaka.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zeljko1982 05.09.2019.

    daliču ako ovo ne dobijemo spremaj se za odlazak

  • Zagor te-nej 05.09.2019.

    jel kale stigao ili nije ni pozvan...................

  • dampyr321 05.09.2019.

    iz čega se ovdje radi priča... ajmeee... pa mislim čista zahebancija, samo valda je Rebiču bilo dosta da ga se nasmijava dok pokušava bit ozbiljan pred kamerama pa je prekinuo intervju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare