To je to što me zanima!

Dalić svjedočio čudu: Došao je pogledati Rakitića i Lovrena...

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić svjedočio je čudesnoj pobjedi Liverpoola nad Barcelonom (4-0) na Anfieldu. Dalić putuje Europom i obilazi naše igrače, a iduća postaja mu je London gdje će gledati Matea Kovačića
Vidi originalni članak

Za utakmicu Liverpoola i Barcelone na Anfieldu tražila se karta više. Svoju kartu ugrabio je i hrvatski izbornik Zlatko Dalić (52) koji je svoj put po Europi počeo upravo u Liverpoolu. Svjedočio je čudesnoj utakmici i Liverpoolovoj 4-0 pobjedi nad Kataloncima.

Naime, Dalić se osobno želio uvjeriti u stanje Liverpoolova Dejana Lovrena (29) i Barcelonina Ivana Rakitića (31). Lovren ipak nije nastupio za Liverpool zbog ozljede pa je susret prosjedio na klupi za pričuve, dok je Raketa igrao do 80. minuti, a umjesto njega ušao je Malcom. 

ZOVI, SAMO ZOVI Dalić: Bjelicu ću nazvati ako će mi trebati, a može i on mene...

Atmosferom koju su kreirali Kop i ostali Liverpoolovi navijači oduševljeni se izbornik pohvalio na svom Instagram profilu.

Zlatko Dalić je zasigurno notirao njihovo stanje i formu, a vjerojatno i popričao s našim reprezentativnim dvojcem i četiri oka, a nakon utakmice zaputio se u London gdje će uživo gledati dvoboj Chelseaja i Eintrachta u četvrtak u uzvratnom susretu polufinala Europske lige (1-1 u prvoj utakmici op.a.). U redovima Chelseaja igra Mateo Kovačić (24), a u Eintrachtu Ante Rebić (25).

Podsjetimo, hrvatsku nogometnu reprezentaciju već 8. lipnja očekuje utakmica kvalifikacija za Euro 2020. s Walesom u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 08.05.2019.

    Sram vas Bilo svi ovdje koji dajete jadne malomozgovne komentare !!! Prvo ste Uzdizali Hrvatsku sad pljujete po Covjeku koji je napravio Historijski Uspjeh za Sva Vremena !!!!! Nevjerojatno !!!!! Trebalo bi sve komentiranje zabraniti po svim portalima !!!! Živjela Hrvatska Reprezentacija Bravo Hrvatski Momci Bravo Gospodine Daliću !!!! Uspjeh Povjesni ste nam Napravili !!!! Hrvatski Heroji Nogometa !!!!!!

  • OS98netko 08.05.2019.

    Mislim da nisi gledo ni iednog ni drugoga hahaha

  • Enor 08.05.2019.

    Gledati rakitića šaka jada već dugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare