To je to što me zanima!

Dalić u problemu: Gvardiola još nema, Majer slomio kost u ruci!

Još je pet dana do sudara s Nizozemcima na De Kuipu. Hrvatska do ponedjeljka trenira u Rijeci, Joško Gvardiol i dalje je na terapijama zbog ozljede trbušnog zida, a u četvrtak nije trenirao ni Lovro Majer
Vidi originalni članak

Rijeku je od 16 i 30 počela zalijevati ozbiljna kiša koja je stala - nekoliko minuta prije nego su 'vatreni' istrčali na svoj redovni trening na travnjaku Rujevice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostalo je još pet dana do istrčavanja na rotterdamski De Kuip pred 14 tisuća naših i tridesetak tisuća domaćih navijača u polufinalu Lige nacija. Od danas je krenula i detaljna taktička priprema za spektakl zvan Nizozemska vs Hrvatska koji počinje u srijedu u 20 i 45.

Modrićem, KovačićemPerišićem & co. opet nije istrčao ponajbolji svjetski stoper Joško Gvardiol čiji nastup, kažu, i dalje nije upitan, ali istodobno Gvardiol je još na terapijama zbog problema s trbušnim zidom koji su dovoljno iritantni da se velemajstora iz RB Leipziga pošteđuje trenažnih napora.

POGLEDAJTE VIDEO: LOVRO MAJER IGRAT ĆE S LONGETOM

PRIPREME ZA LIGU NACIJA Vlašić i Pašalić uoči Nizozemske: Livaja ima našu punu podršku, ali i bez njega idemo po trofej

Uz taj izostanak zabilježen je još jedan: Lovro Majer bio je u opremi za trening i izašao s 'vatrenima' na teren, ali i odšetao s travnjaka nakon uobičajenog razgovora Zlatka Dalića i igrača.

Zavoj na ruci i odlazak u teretanu. Za Majera - samo fitnes. No ne radi se o problemu koji treba zabrinuti stručni stožer jer fantazista Rennesa sutra bi, kažu, trebao normalno trenirati.

Majer je u zadnjem ovosezonskom kolu Ligue 1 slomio jednu koščicu u lijevoj šaci, ali sve je uredno riješeno na zagrebačkom Rebru i Lovrin nastup nije pod upitnikom.

VIDEOANALITIČAR REPREZENTACIJE Škot u stožeru 'vatrenih' osvojio europski trofej, stigla i torta

Mišković pozdravio Dalića i reprezentativce

Ionako sjajno ozračje u četvrtak je dodatno ojačano zaraznim osmijehom i pozitivnom energijom dopredsjednika HNS-a i predsjednika HNK Rijeka Damira Miškovića koji je na svom stadionu došao pozdraviti svoju reprezentaciju.

Najprije duga ugodna ćakula s izbornikom Dalićem, a onda par riječi i zagrljaj sa svim reprezentativcima.

PRIPREME ZA LIGU NACIJA VIDEO Među 'vatrenima' sjajna atmosfera: Gvardiol propustio trening, vratio se Mandžukić!

Na tribinama nema navijača, treninzi su zatvoreni, a i mediji se uljudno isprate s terena/tribina nakon uvodnih 15 minuta zagrijavanja hrvatskih reprezentativaca tako da što se taktičkih pojedinosti i priča o početnom sastavu tiče, sve ostaje u segmentu nagađanja.

Treća reprezentacija planete svoj završni pohod na prvi trofej u povijesti priprema daleko od bilo čijih očiju.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Ugodan 10.06.2023.

    Kako je moguće da predsjednik NK Rijeka bude i jedan od vodećih ljudi u savezu

  • RedDoor 10.06.2023.

    Je li u redu da izgleda na utakmici Rijeka Šibenik neki pojedinci su vikali izgleda "Livaja umri", pa na dan finala kupa u Rijeci dočekao uvredljiv transparenat Livaju, pa sad najsramotnije i najniže uvrede na treningu izgleda, bez da osiguranje prstom makne izgleda! Spominjete neko slavljenje golova, zar Frigan nije mislim dva puta prilikom proslave golova Hajduku ušutkivao navijače Hajduka. I svi znate, o tome se već pisalo da je kazna za ono pjevanje novčana po svim pravilnicima, jer su kup i prvenstvo odvojena natjecanja i od one pjesme o Dinamu je prošlo skoro dvije godine, tako da ne spada u recidivizam, za što bi trebao biti unutar šest mjeseci u istom natjecanju. I zašto HNS čeka više s tom novčanom kaznom, jedino ako misli ići van svojih pravila možda!? I vidim da neki zazivaju kazne van pravilnika, tj. anarhiju izgleda. I da drugi su svašta pjevali, vikali, skidali se, utajivali poreze, radili još puno veće sramote van terena. Tako malo realnosti i korektnosti. 

  • RedDoor 10.06.2023.

    Btw i zašto reprezentacija nije mogla ostati u Zagrebu najjednostavnije i tako ne igra utakmicu u Hrvatskoj!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare