To je to što me zanima!

Dalićev mural u Livnu išarali porukama podrške Varteksu

Motiv? Sukob White Stonesa, Varteksovih navijača, i NK Varaždina, kluba koji su osnovali nekadašnji Varteksovi članovi., pa se na muralu mogu iščitati poruke podrške White Stonesima i Varteksu
Vidi originalni članak

Dok je prošle godine Hrvatska ispisivala najljepšu stranicu hrvatskog nogometa harajući Rusijom, u Livnu, rodnom gradu Zlatka Dalića, niknuo je mural njemu u čast.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oslikali su ga navijači Troglava, da bi ga netko u noći s nedjelje na ponedjeljak - išarao.

Motiv? Sukob White Stonesa, Varteksovih navijača, i NK Varaždina, kluba koji su osnovali nekadašnji Varteksovi članovi., pa se na muralu mogu iščitati poruke podrške White Stonesima i Varteksu.

"Podrška WS-ma", "Livno uz WS", "samo Varteks", poruke su ispisane na Muralu.

Sin hrvatskog izbornika Toni ujedno je Varaždinov direktor, a Zlatko Dalić je u svojim istupima podržavao novi varaždinski klub, a Varteksova uprava odgovorila mu je da "prestane obmanjivati javnost".

- Gospodine Dalić, nisu navijači ti koji su izveli, kako Vi kažete, presedan u cijelom nogometnom svijetu i napustili klub. Klub kad je postao ‘brod koji tone’ su puno prije toga napustili klupski funkcioneri, političke strukture i ponajprije svi oni koji su od tog kluba omastili brk i imali znatne financijske koristi - rekli su između ostalog.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 26.11.2019.

    WS_od_96 nemoj se sramotiti, nisi ti nikad bio WS to smo vec odavno zakljucili,...jer da si bio onda bi znao da 99% starih WS koji su poceli pocetkom 90-tih daje podrsku novom Varteksu a ne nekom NK Varazdinu iako ni jedan od tih dva klubova nema veze sa starim Varteksom. Pogledaj samo lozu kad igra Varazdin i pametnom sve jasno. Svi oni koji su pokrali stari Varteks.

  • Pra&vica 25.11.2019.

    Molim sve one koji nisu dobro upoznati sa situacijom u Varaždinu i odnosu G. Dalica, njegova sina i dva kluba iz istog grada da se ili upoznaju sa stvarnim stanjem ili ne pisu gluposti. Posebno da ne uplicu neke druge navijacke skupine koje sa tim nemaju veze, jer to ljudi u Varazdini znaju i mogu rijesiti sami. A za ovo sto se dogada G. Dalicu, je sam kriv. Kad je dosao na izbornicku poziciju, zauzeo je ispravan stav nepristranosti i zbog toga smo ga svi podrzavali. Tad smo ga prijateljski u razgovorima molili da ne podpadne pod utjecaj tadasnje nogometne falange ( sto je on,srecom ucinio i zbog toga imao uspjeh) ali sad se dogada da je totalno podpao pod utjecaj Dalmatinskog lobija ( nije mi jasno ,zasto !) pa ima gadnih problema u i oko reprezentacije ali i sire i bojimo se da ce morati napraviti veliki zaokret ako zeli dobro i sebi i reprezentaciji ili ce morati odstupiti...vjerujemo u njega i nadamo se najboljem.

  • Veliki Meštar sviju hulja 25.11.2019.

    mister Ponizni u nokdaunu 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare