Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Dalićev mural u Livnu išarali porukama podrške Varteksu

Motiv? Sukob White Stonesa, Varteksovih navijača, i NK Varaždina, kluba koji su osnovali nekadašnji Varteksovi članovi., pa se na muralu mogu iščitati poruke podrške White Stonesima i Varteksu

Foto: Livno Online
56 komentara

Dok je prošle godine Hrvatska ispisivala najljepšu stranicu hrvatskog nogometa harajući Rusijom, u Livnu, rodnom gradu Zlatka Dalića, niknuo je mural njemu u čast.

Oslikali su ga navijači Troglava, da bi ga netko u noći s nedjelje na ponedjeljak - išarao.

Motiv? Sukob White Stonesa, Varteksovih navijača, i NK Varaždina, kluba koji su osnovali nekadašnji Varteksovi članovi., pa se na muralu mogu iščitati poruke podrške White Stonesima i Varteksu.

"Podrška WS-ma", "Livno uz WS", "samo Varteks", poruke su ispisane na Muralu.

Livno: Mural zahvale i plakati dobrodošlice za izbornika Zlatka Dalića | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sin hrvatskog izbornika Toni ujedno je Varaždinov direktor, a Zlatko Dalić je u svojim istupima podržavao novi varaždinski klub, a Varteksova uprava odgovorila mu je da "prestane obmanjivati javnost".

- Gospodine Dalić, nisu navijači ti koji su izveli, kako Vi kažete, presedan u cijelom nogometnom svijetu i napustili klub. Klub kad je postao ‘brod koji tone’ su puno prije toga napustili klupski funkcioneri, političke strukture i ponajprije svi oni koji su od tog kluba omastili brk i imali znatne financijske koristi - rekli su između ostalog.

Naši partneri pišu
Message