To je to što me zanima!

Dallas dobio novog junaka i s 22 trice pokvario Babin rođendan

Bila je to i sjajna šuterska večer domaće momčadi koja je pogodila 22 trice, Kleber čak osam, a od toga se gosti iz Salt Lake Cityja nisu mogli obraniti. Bogdanović je opet imao jako dobru večer
Vidi originalni članak

Utah Jazz nije iskoristio još jedan izostanak Luke Dončića i ostvario drugi "break" u seriji s Mavericksima. Dallas je na svom terenu izjednačio seriju na 1-1 pobijedivši 110-104, a sve zahvaljujući večeri života Jalena Brunsona koji se zaustavio na 41 košu.

PLAYOFF Pobjede Bostona, Phoenixa i Bucksa: Irving ubacio 39 poena

Bila je to i sjajna šuterska večer domaće momčadi koja je pogodila 22 trice, Kleber čak osam, a od toga se gosti iz Salt Lake Cityja nisu mogli obraniti.

Bojan Bogdanović na 33. rođendan odigrao je još jednu utakmicu kakva se od njega očekuje, nakon 26 koševa u prvoj, u drugoj je zabio 25 uz pet skokova u 40 minuta. Mitchell je bio prvo ime Jazza s 34. Serija sada seli na teren Ute na kojem je pobijedila Dallas zadnjih 11 utakmica.

Golden State Warriorsi poveli su 2-0 protiv Denvera, Warriorsi su kod kuče dobili 126-106 uz 34 poena Curryja i 29 Poolea, dok status favorita opravdava Philadelphia. 76ersi su i drugi put pobijedili Toronto, Embiid je ih je s 31 košem predvodio do 112-97.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nap* 19.04.2022.

    Tesko ce bez doncica u utahu 76ersi igraju odlicno

  • 19.04.2022.

    Jokicu dodati kojeg malo boljeg saigraca i bit ce sve OK.....

  • ChandlerBing4 19.04.2022.

    A vidi ovog laznog MVP-a koji covjeku koji je za glavu nizi ne moze zabiti ni 30 koseva a sve akcije preko njega idu. Lako trpati statistiku u regularnom dijelu gdje se obrane ne igraju, a cim mu netko zaigra obranu odmah je nervozan. Realno igra sa jako losim igracima, ali bas zato bi makar on svoj dio posla trebao napraviti, a ne da dvije utakmice za redom ima najveci minus u svojoj ekipi. A sjecamo se onih clanaka kako Jokic ima najbolji omjer +/- u ligi to jest da je najveca razlika kada je u igri i kada nije. Tada je nekima ta statistika bila jako vazna, sada ce govoriti ti isti da je ta statistika glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare