To je to što me zanima!

Dambrauskas sa suzom u oku: Tužan sam zbog ispadanja, ali u prvenstvu idemo sad do kraja

Velik smo klub, s ovakvom podrškom želimo igrati ovakve utakmice. Ne dvije, nego šest i više. Tužno je da je naša europska priča završena, ali vidjeli smo da možemo igrati protiv velikih momčadi, rekao je trener 'bilih'
Vidi originalni članak

Ovo je minimum koji smo mogli napraviti pred ovakvim navijačima, dirnut sam kako su nas podržavali. Ljubav je obostrana, igramo zbog njih i zato smo dali sve od sebe i ostavili srce na terenu, ali nije to bilo dovoljno. Ne želim pričati klišeje, ali stvarno ovi dečki igraju za navijače. Protivnik je bolji od nas i to moramo priznati i naučiti za buduće utakmice, započeo je nakon ispadanja iz Europe trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

KOMENTAR Hajduk je i večeras bio darežljiv, a Villarreal je darove iskoristio

Splitska je momčad s 2-0 na domaćem terenu izgubila od španjolskog Villarreala, a nakon što je 'žuta podmornica' donijela prednost od 4-2 iz prve utakmice, jasno je kako su u grupnu fazu Konferencijske lige prošli izabranici Unaija Emeryja.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Velik smo klub, s ovakvom podrškom želimo igrati ovakve utakmice. Ne dvije, nego šest i više. Od predsjednika do čistačice, svi gledamo kako možemo unaprijediti klub. Bit će jako teško protv Osijeka. Tužno je da je naša europska priča završena, ali vidjeli smo da možemo igrati protiv velikih momčadi - objasnio je Valdas.

Nemaju 'bili' mnogo vremena za odmor, već ovog vikenda ih čeka Osijek. Ta je utakmica na rasporedu u nedjelju, 28. kolovoza, s početkom u 21 sat i pet minuta na Gradskom vrtu u Osijeku

ZABIO SLABIJOM NOGOM VIDEO Nejverojatna pogreška Kalinića: Pogledajte kako je Villarrealu poklonio drugi gol...

- Kvalitetu imamo, ali takav mentalitet moramo imati svaku utakmicu, ne samo za velike utakmice. Nadalje se koncentriramo na prvenstvo i želimo ići do kraja - zaključio je Dambrauskas.

Idi na 24sata

Komentari 229

  • Fritulasi 26.08.2022.

    Na kraju bute 30 bodova iza Dinama !

  • Sileencer 26.08.2022.

    Dobro on kaze da sada idu do kraja.Samo sto mu se taj kraj nece svidjet.🤣

  • dinamo55 26.08.2022.

    vi ste več debelo na kraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare