To je to što me zanima!

Damir Gojanović: Nitko nas ne izbacuje, ostajemo u KHL-u...

KHL je dobio puno s nama; od veće gledanosti pa do kvalitetnije promidžbe lige u Sjevernoj Americi zbog igrača koji dolaze kod nas igrati, kaže Damir Gojanović...
Vidi originalni članak

Klubovi iz KHL-a dosad su izlazili iz lige zbog financija. Mi takvih problema nemamo. Sa sponzorima i ligom imamo ugovore do kraja iduće sezone. Imamo kompetitivnu momčad i poštujemo sva pravila. Nećemo istupiti iz lige, rekao je Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka.

I njega je iznenadila vijest ruske agencije ITAR TASS da novi predsjednik lige Dmitrij Černišenko više ne želi Medveščak u KHL-u jer dolazi iz nehokejaške zemlje i zato što ovisi o ruskim sponzorima.

- KHL je dobio puno s nama; od veće gledanosti pa do kvalitetnije promidžbe lige u Sjevernoj Americi zbog igrača koji dolaze kod nas igrati - kaže Gojanović.

Ovisnost o ruskim sponzorima svakako je veliki uteg oko nogu kluba, a kako Černišenko, kojeg je doveo Putin, ima plan ojačati ruske klubove, nastup Medveščaka u KHL-u nakon sezone 2015./2016. i više je nego upitan. Realniji je povratak u Ebel i na budžet od 10 milijuna kuna.

- Ebel je tada svakako opcija. Ali klub u Ebelu može opstati i zadržati navijače - kaže Gojanović, koji bi povratkom kluba u Ebel mogao otići s mjesta predsjednika.

- Na to vam ne mogu odgovoriti. Vjerujem da kvalitetno vodim klub. Sve što radim je za dobrobit i napredak Medveščaka - istaknuo je Gojanović.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • misterRF 07.12.2014.

    jedine prave marke u medveščaku su kolanos, leino i segal, ovo sve drugo jako loše.. i pad medvjeda se dogodio odlaskom golmana brusta

  • Čovik od riči 07.12.2014.

    gojanovicu gubi se iz kluba

  • Yassa 07.12.2014.

    ajde nekom je krivo što je medveščak tu gdje je

Komentiraj...
Vidi sve komentare