To je to što me zanima!

Damir Gojanović: Raymonda je pogodio otkaz 
i zato kritizira

Nismo ga htjeli zavlačiti i onda mu reći da ga ne trebamo ako uđemo u KHL, komentirao je predsjednik Medveščaka otkaz sad već bivšem treneru Raymondu
Vidi originalni članak

Volio sam trenera Martyja Raymonda. Radio je dobar posao, ali došlo je do zasićenja. Bili smo opet prevelika obitelj, a to nije dobro, rekao je Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka.

Trener Raymond je prije nekoliko dana rekao da mu se radilo iza leđa, spletkarilo, i da nije imao potpunu autonomiju. Da su dovođeni igrači bez njegova dopuštenja i da je klub u organizacijskom neredu.

- Raymond je bio vruć kad je o tome govorio. Pogodio ga je otkaz. Nismo ga htjeli zavlačiti i onda mu reći da ga ne trebamo ako uđemo u KHL. Organizacijski kaos? Ne bismo s najmanjim budžetom u ligi stalno igrali u doigravanju da vlada nered u klubu - istaknuo je Gojanović koji će za iduću sezonu napraviti zaokret kad je u pitanju dovođenje igrača. Sve ono što Raymond u svoje dvije godine na klupi nije volio.

- Želimo zabavniju momčad, igrače koji će se svidjeti navijačima. Ali imat ćemo mjeru, nećemo dovoditi luđake. Navijači su rekli da im je ove sezone nedostajalo karakternih igrača koji bi zapalili publiku - rekao je Gojanović, kojem je jasno da samo navijači donose novac i dovode sponzore. Naslove ipak nitko ne može garantirati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PETAR_20 29.03.2013.

    KHL će biti riješen uskoro!? Cijela delegacija Medveščaka je u Moskvi i več smo jednom i pol "nogom" u nutra, a znat će se najkasnije sredinom Svibnja, tako da se navijači spreme za nove "poslastice" u drugoj polovici ove godine!! po meni je to "riješena stvar", ali, pričekajmo službeno izvješče?! Sinoč sam gledao Vienna-Kac u Beču, 0:1 za KAC, KAC je odnio sretno i spretno pobjedu, a hokej je bio na nivou Ebela, očekivao sam pobjedu Vienne, ali ih sreća jednostavno nije služila!! Meni je osobno drago, da ćemo napustiti EBEL, još samo malo strpljenja!!

  • nostalgičar 28.03.2013.

    gosp.Gojanoviću nemojte se spuštati na nivo ratovanja preko novina , ako je Marty dobio otkaz u redu , on neka govori što želi i hoće , nego već sada razmišljajte o novoj sezoni težite još boljem i jačem " Medveščaku ". A što se tiče Martya hvala mu za sve što je učinio za ovaj klub (bilo dobro ili loše) , život ide dalje

  • PETAR_20 27.03.2013.

    Pojačanja i igrači, moraju biti na nivou igre za KHL, da li će večina biti s "Istoka" ili "Zapada", oni moraju biti jaki individualci na paku, znati u svakom trenutku vladati s njim, proigravanja točna i s "lukavošču", dodavanje i pucanje na prvu, s "realnošču" prolaska paka u pravcu gola-golman za zgoditkom, a ne odradit reda radi za osvajanje bully-a i promjenom igrača!! O tjelesnoj snazi svakog pojedinca ne treba ni zborit!!?? Ne može se dogodit "slučaj" Greentree, koji je ove godine polomio više palica, nego cijela ekipa Medveščaka prošle godine, i to kod pucanja na gol u situaciji 5:4 za nas, u Grazu je završila među reflektorima, plafona dvorane, a to ukazuje na nekoordiniranost samog sebe, sve zbog "želje" prema snazi udarca!!! Ma, događala su se čuda i čudesa!? Samo naši "sinovi" su ostavljali srce na ledu, a zna se jako dobro, koji su to?! Kompozicija "naših sinova" i dobrih "stranaca" je okosnica i filozofija budučeg Medveščaka, to će donjeti rezultate, punu dvoranu i financije kroz jake sponzore!! Po meni, ova izjava u ovom naslovu g.Gojanovića, ide u tom pravcu, a to je najpozitivnije, jer je pozitiva več u razmišljanju,a to donosi uspjeh!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare