To je to što me zanima!

Damir Krznar: Ćorić je igrač Dinama, ima ugovor s nama

Schifo je u treningu, ali ne treba još igrati. Ne zbog zdravlja, nego zbog forme. A Ante Ćorić je naš igrač, pod ugovorom je s Dinamom, kaže Damir Krznar
Vidi originalni članak

Prije kraja i više nego turbulentne polusezone Dinamo će odraditi utakmicu s Interom iz Zaprešića.

- Kad pogledam polusezonu zauvijek ću pamtiti utakmicu protiv Arsenala koja nam je dala takav poticaj da smo na krilima te utakmice odigrali zaista dobro u Ligi prvaka, pogotovo dvije utakmice protiv Olympiakosa. Nažalost, upravo je ta domaća utakmica protiv Olympiakosa najnesretniji dio ove polusezone - rekao je pomoćni trener Damir Krznar. 

Dinamo će na zimu pokušati zadržati sve igrače te se još i pojačati.

- Tražimo igrača na Ademijevoj poziciji, ali samo ako je jednako dobar ili bolji od Ademija. Caktaš i Bradarić? Caktaš ne igra tu poziciju, a o našem interesu za Bradarića saznao sam iz medija. Što se tiče Ante Ćorića on je pod ugovorom s Dinamom. Kako ćemo ga pokušati zadržati? Ne trebamo mi ništa pokušavati jer on ima ugovor s Dinamom i naš je igrač - kaže Krznar.

Svi su igrači zdravi tek sitne ozljede imaju Taravel i Sigali. Spreman je, vjerovali ili ne, i Gordon Schildenfeld.

- Schifo je u punom treningu, ali smo procijenili da ne treba igrati. Ne zbog zdravlja, nego zbog forme. Nije odigrao niti jednu utakmicu, čak ni pripremnu pa neće biti u zapisniku - kaže Krznar.

Najavio je da će Ante Ćorić i Marko Rog zaigrati od prve minute protiv Intera. Za Antu ne čudi jer je u posljednje vrijeme najbolji igrač Dinama. Kao bivši vrhunski lijevi bočni, Damir Krznar ocijenio je i fenomenalnu Pivarićevu polusezonu.

- Josip je trenutno najbolji hrvatski lijevi bočni. 

Dinamovi igrači nakon utakmice s Interom dobit će slobodno te će sljedeća tri tjedna provesti u krugu obitelji. U ponedjeljak je Dinamova skupština, a glavna tema bit će poslovanje za sljedeću godinu pri čemu će se razgovarati i o skorašnjoj privatizaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tomicalomica 19.12.2015.

    Bogami nista ne kuzim u svezi Corica , jeli sam ja nepismen ili netko drugi ??

  • ACM_1899 18.12.2015.

    Dok ne stigne prava ponuda,Ćorić ne ide nigdje,bez obzira htio to on ili ne.

  • MladenBanović 18.12.2015.

    pa ne bih se bas složio da je Ante trenutno najbolji igrač Dinama-----

Komentiraj...
Vidi sve komentare