To je to što me zanima!

Damir Mišković je uzeo lopatu: Matjaž, evo nam desnog beka...

Grk Charlampos Mavrias desni je bek koji stiže kao slobodan igrač iz Karlsruhea. Može igrati i lijevog beka, ponikao je u omladinskom pogonu Panathinaikosa, a igrao je još u Fortuni i Sunderlandu
Vidi originalni članak

Čeka nas šest europskih utakmica, a čeka nas i HNL. Netko će morati početi dobro, dobro kopati... S ovim kadrom je nemoguće to odigrati. Mi smo svojeodradili, sad je na redu kancelarija - rekao je Matjaž Kek nakon Olympiacosa.

Slovenac je prvi put javno prozvao upravu. Nije dugo trebalo čekati na Miškovićev odgovor. Ma ni dan nije prošao, a prvi čovjek Rijeke najavio je neka nova imena na Rujevici, među njima i toliko iščekivanog beka, koji je možda došao malo prekasno.

- Još ima do kraja prijelaznog roka, bit će dolazaka i odlazaka - rekao je Mišković.

Jedan od dolazaka, piše Novi list, trebao biti biti Grk Charlampos Mavrias, 23-godišnji desni bek koji stiže kao slobodan igrač iz Karlsruhea.

Može igrati i lijevog beka, ponikao je u omladinskom pogonu Panathinaikosa, a igrao je još u Fortuni Duselldord i Sunderlandu. Transfer Mavriasa trebao bi riješiti problem koji u Rijeci imaju odlaskom Stefana Ristovskog pa bi Vešović, jedan od najboljih igrača prošle sezone, umjesto na beku, mogao zaigrati na prirodnoj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • eugen123 24.08.2017.

    Ma može i na gol može i u napad. Bitno da je kvalitetan igrač, a kvalitetan igrač može igrati svaku poziciju od golmana pa do špice

  • DraženMuhvić 23.08.2017.

    Mavrias je krilni igrač. Možda ode Vešović, pa već traže zamjenu?

  • 23.08.2017.

    Odličan potez Miškoviča...

Komentiraj...
Vidi sve komentare