To je to što me zanima!

Damjan Rudež: ''Ne bojimo se mi niti Slovenaca niti Grka..''

Kad smo prošlog ljeta igrali prijateljsku protiv Litve u Areni, podijelio sam 100 ulaznica. Sad mi to ne bi bilo ni blizu dovoljno, to vam dovoljno govori o potražnji
Vidi originalni članak

Teško je reći je li to dobar ili loš raspored. Prve utakmice su teške i s lakšim protivnicima, ali uz ovakve pripreme i podršku Arene, nemamo se čega bojati.

Damjan Rudež spreman je za Eurobasket u svojem gradu. Na domaćem terenu je i Kruno Simon, pa ne čudi što dva Zagrepčanina imaju najviše propuštenih poziva ovih dana.

- Kad smo prošlog ljeta igrali prijateljsku utakmicu protiv Litve u Areni, podijelio sam 100 ulaznica. Sad mi to ne bi bilo ni blizu dovoljno, to vam dovoljno govori o potražnji - smije se krilni igrač Minnesote, koji je namjestio šutersku ruku u posljednjoj pripremnoj utakmici. Izraelcima je zabio 15 koševa.

- Uvijek je lakše kad šutovi ulaze. Ali od moje igre mi je draže što smo pobijedili. Svi preduvjeti za poraz bili su tu, od umora do loše igre, ali to drugo poluvrijeme napunilo nas je samopouzdanjem. Jedva čekamo da počne EP.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ministar obrane 02.09.2015.

    vise je praceno streljastvoni bocanje rade serbedjije, tuzno

  • danijel00 02.09.2015.

    kako uzasno promoviranje ovog prvenstva jbt....svaki dan mozda 1 clanak izađe o tome..hrt nit ne obavjestava o tome u sportskim vijestima....i jos ako arena nece bit puna(a bojim se da nece) dok ce nasi igrati protiv ovih slabijih protivnika...bit cemo valjda najgori organizatori ikad

  • uglješa1 02.09.2015.

    Ajmo Damooo! Želim da ti bar 45% bude šut za tri poena

Komentiraj...
Vidi sve komentare