To je to što me zanima!

Dan žalosti za velikane: Mladi Donnarumma želi samo Milan

Donnarummi ugovor s Milanom ističe u lipnju sljedeće godine, a u svojim redovima žele ga vidjeti brojni europski velikani kao što su Juventus, Real Madrid i Paris Saint-Germain
Vidi originalni članak

Talijanski golman Gianluigi Donnarumma (21) želi produžiti ugovor s AC Milanom, ali nije spreman pristati na smanjenje plaće, objavili su talijanski mediji.

Jedan od najboljih europskih golmana želi ostati u Milanu jer je ponikao u njegovoj omladinskoj školi. U ljeto 2017. potpisao je ugovor s talijanskim divom po kojem ima godišnju plaću od šest milijuna eura i nema namjeru pristati na manji iznos.

No, vlasnici Milana američka investicijska tvrtka Elliott Management želi uvesti "salary cap", a Donnarummina plaća ne bi se uklapala u njihov plan. 
 
Donnarummi ugovor s Milanom ističe u lipnju sljedeće godine, a u svojim redovima žele ga vidjeti brojni europski velikani kao što su Juventus, Real Madrid i Paris Saint-Germain. (bt)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • svi-smo-isti 27.04.2020.

    Neka ode u Inter, otsje u Milanu, ostaje na istom stadionu, njavjerovatnije veca placa, sve ostalo je isto, samo drugi kliub.

  • VAR777 27.04.2020.

    21 godina ,kvalitetniji od cijele ekipe i oni mu nude smanjenje plaće...Milan

Komentiraj...
Vidi sve komentare