To je to što me zanima!

Dana White: Conor McGregor je u UFC mirovini, sam je to rekao!

White je na pitanje 'Tko zaslužuje biti na UFC-Mount Rushmoreu?' izdiktirao četiri imena: Royce Gracie, Chuck Liddell, Amanda Nunes i Jon Jones. McGregora nema ni u - podnožju te planine
Vidi originalni članak

Obećanja Conora McGregora (31) spadaju u kategoriju onih kojima ni sam McGregor ne vjeruje. Irac je kolosalni velemajstor borilačkih vještina i jednako 'kolosalno' neuravnotežen kao osoba.

Početkom lipnja je objavio kako odlazi u borilačku mirovinu. Treću zadnje četiri godine. Pa valjda ni on sam ne vjeruje da su te riječi išta više od pukog marketinga i skretanja pažnje na sebe. Lamatanjem jezika, kad mu već ne ide u UFC oktogonu.

POGLEDAJTE VIDEO: CONOR McGREGOR

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dana White (50) je 'mama i tata' UFC-ja, gazda čija je riječ daleko najvažnija i uvijek zadnja kad je najpopularnija borilačka organizacija u pitanju.

A kad je najpopularniji UFC borac svih vremena u pitanju, Whiteu je više dosta i pitanja i odgovora i incidenata i ekscesa i toga da je količina sramote koju je Irac nanio organizaciji u najmanju ruku jednaka ako ne i veća od slave i novca koje je sam McGregor i cijeli UFC ubirao na njegov stil borbe i karizmu.

IRAC SE POVUKAO McGregor se ponovno umirovio! 'Hvala, ljudi. Odlučio sam otići'

- McGregor? Otkad je opet izjavio da se povlači iz sporta nisam ga ni čuo, ni vidio. Što se mene tiče: taj je čovjek u UFC mirovini - odgovorio je White, jasno, glasno i nedvosmisleno na pitanje kolege s ESPN-a.

Prije koji dan, na pitanje o tome tko su četvorica boraca koji bi zaslužili biti na 'UFC-Mount Rushmoreu', White je izdiktirao četiri imena: Royce GracieChuck Liddell, Amanda NunesJon Jones. McGregora nema ni u - podnožju te planine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NindžaPijace 23.06.2020.

    Taj conor se povlači odkad je prvi put stupio u oktagon.

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 23.06.2020.

    Nevjerojatno da je ova kategorija u kojoj se connor bori popularnija od superteske

  • LiLu 23.06.2020.

    a gdje je miocic ,nevjerovatno koliko ga white ne voli .

Komentiraj...
Vidi sve komentare