To je to što me zanima!

Danas je najbolji borac svijeta, a nekad je - radio na baušteli

Život na gradilištu. Pamtim buđenja u 6 sati ujutro da bih do 7 sati bio na poslu. Radio sam od 7 do 16, a nakon toga išao trenirati, jesti, spavati i izlaziti s mojom današnjom suprugom. Vrijeme leti, poručio je DJ
Vidi originalni članak

Demetrious Johnson možda je i najbolji borac lakših kategorija u povijesti. Konkurencija mu je jaka pošto su tu borci poput BJ Penna, Rafaela Dos Anjosa, Dominicka Cruza, Urijaha Fabera ili Josea Alda, ali 'Mighty Mouse' neprikosnoven je u kategoriji do 56 kilograma gdje je prvi i jedini prvak UFC-a otkad je pobijedio Josepha Benavideza 2012. godine za naslov prvaka muha kategorije.

Od tada je nanizao 11 obrana naslova zaredom čime je pretekao Andersona Silvu i zasjeo na sam vrh impresivne ljestvice najviše obrana naslova u UFC-u. Već neko vrijeme glasi za najboljeg P4P borca i jednom kada ode u mirovinu ima osigurano mjesto u UFC-evoj Kući slavnih.

No, u početku nije bilo bajno. Dok je kao WEC borac ganjao san jednog dana baviti se isključivo borbama, usporedno je radio na gradilištu kako bi se prehranio.

- Život na gradilištu. Pamtim buđenja u 6 sati ujutro da bih do 7 sati bio na poslu. Radio sam od 7 do 16, a nakon toga išao trenirati, jesti, spavati i izlaziti s mojom današnjom suprugom. Vrijeme leti - napisao je DJ na Twitteru priloživši četiri fotografije.

Mighty Mouse je s bauštelom prestao 2011. godine kada je UFC kupio WEC i sve borce prebacio pod svoje okrilje. Napao je titulu u bantam kategoriji, izgubio od prvaka Dominicka Cruza pa postao kralj najlakše muške kategorije.

Visok je 160 centimetara.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cimerrr 03.12.2017.

    Kad je radio na baušteli znači da je vrijedan momak. Odmah mi je simpatičniji.

  • nuklearni fizičar 02.12.2017.

    zar je sramota raditi na gradilištu? građevinarstvo je temelj naše civilizacije a vi pišete da je to sramota

  • hardcore1950 02.12.2017.

    Pa tebi je onda bilo dobro na bausteli od 7-16 trenirao bi ti kod nas da si radio od 7-20sati

Komentiraj...
Vidi sve komentare