To je to što me zanima!

Danas samo uz 24sata: Svim čitateljima na dar megaposter 'vatrenih' i cijeli raspored Eura

U današnjem tiskanom izdanju 24sata na svim kioscima možete pronaći megaposter s hrvatskim nogometašima te kompletnim rasporedom turnira
Vidi originalni članak

Četiri dana ostala su do prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu protiv Engleske, a da biste je dočekali u navijačkom duhu, 24sata vam daruju super poster.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo u tiskanom izdanju u srijedu pronađite megaposter s kompletnim rasporedom utakmica. Upravo ono što treba svakom navijaču kako bi pratio Europsko prvenstvo.

Također, sve tajne Hrvatske na europskim prvenstvima, kviz o "vatrenima", životna priča Luke Modrića uz njegov "posljednji ples" na Euru, priče o suparnicima i još mnoge zanimljivosti čekaju vas, pak, u četvrtak, dan prije početka nogometne ludnice, u knjižici na 32 stranice koju darujemo svojim čitateljima.

'NERED' U ŽDRIJEBU Zašto je Hrvatskoj bolje osvojiti drugo nego prvo mjesto u grupi VIDEO: SJEĆANJE NA 2004. Euro bez pobjede: 'Mislio sam da ćemo te Švicarce baš pojesti'

Europsko prvenstvo počinje u petak 11. lipnja utakmicom Turske i Italije, dok dva dana kasnije prvi put nastupa Hrvatska na Wembleyju protiv domaćina. Protiv Češke "vatreni" igraju u Glasgowu 18. lipnja, dok grupnu fazu završavaju u istom gradu protiv domaćina Škota 22. lipnja.

Naprijed, Hrvatska!

POGLEDAJTE VIDEO: Novi navijački hit

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 09.06.2021.

    Nema šanse da dam kunu za nadobudne milijunaše 👎

  • Veliki Meštar sviju hulja 09.06.2021.

    Jel može poster Engleske i Njemačke? Hvala

  • 09.06.2021.

    vatreni? zagorili su oni jos od zavrsetka proslog SP-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare