To je to što me zanima!

Danci 'ljuti' na Modrića: Mali 'trol' nam je pokvario zabavu

Svi smo čekali gol Danske, ali Hrvatska je u igru ubacila Luku Modrića, 36-godišnjaka koji je osvojio Ligu prvaka i koji je puno više od toga, pišu Danci...
Vidi originalni članak

Najveća hrvatska zvijezda, Luka Modrić, ne samo da je brz u glavi, već sigurno i brz na nogama, započinje tekst danskog lista bold.dk. Jutro nakon prve gostujuće pobjede Vatrenih u Ligi nacija i dalje se priča samo o hrvatskom kapetanu koji je po tko zna koji put napravio razliku, a nas navijače Hrvatske podsjetio kakvi nas teški dani čekaju kad njega jednog dana neće više biti u 'kockastom dresu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pokazao je eleganciju za 45 minuta koliko je bio na terenu. A to je i dokazao kada je nakon posljednjeg zvižduka, tuširanja i pobjedničke pjesme u svlačionici projurio kroz 'mix zonu' - pišu Danci.

KAKO SU IGRALI? Erlić i Šutalo besprijekorni, a neki će morati u nove klubove

Naime, Modrić je na koncu izdvojio trenutak kako bi danski novinari dobili toliko željene odgovore o utakmici i danskoj reprezentaciji. Luka je bio kratak, ali ih je svejedno očarao.

- Razgovor je trajao točno devet sekundi. Otprilike je toliko vremena potrebno malom tehničaru da se popne na postolje i podigne trofej Lige prvaka - nadivili su se Danci Modrićevoj velikoj karijeri.

Općenito, Danci zaključuju ono što je kristalno jasno. Hrvatska bez Modrića i Kovačića nije uspjela parirati Danskoj na Parkenu, no s njima na terenu Vatreni su ipak za klasu bolja reprezentacija.

- Svi smo čekali gol Danske, ali Hrvatska je u igru ubacila Luku Modrića, 36-godišnjaka koji je osvojio Ligu prvaka i koji je puno više od toga, a ušao je i Mateo Kovačić. Momentum utakmice se promijenio, Hrvatska je zaigrala bolje - piše kolumnist Jyllands-Postena Jesper Engman pa dodaje:

- Hrvatska je izborila korner iz kojeg je Pašalić progurao loptu kroz Schmeichelove noge u gol. Što je to? Smije li mali nogometni trol Luka Modrić, pokretač preokreta svoje momčadi, doći ovdje i pokvariti nam zabavu?

Vatreni su tako došli do prve gostujuće pobjede u Ligi nacija. Nadajmo se da taj niz može biti nastavljen u ponedjeljak kada gostuju kod 'ranjene' Francuske.

U LIGI NACIJA VIDEO Pogledajte gol koji je Hrvatskoj donio pobjedu...

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Edvard j robinson 11.06.2022.

    Sutra igram lopte sa dancima. Obuci cu Modricev dres da im vadim zivce

  • Ssssssssss 11.06.2022.

    Hahahahahsha

  • Palmanova 11.06.2022.

    Danci u zadnjih 49 utakmica u njih cak 44 nisu izgubili

Komentiraj...
Vidi sve komentare