To je to što me zanima!

Dani Alves prvi put priznao da je imao odnose sa žrtvom: Htio je sakriti nevjeru od supruge

Alves je navodno prvi put priznao da je imao seksualne odnose sa žrtvom, a to ranije nije učinio zato da sakrije nevjeru od supruge Joane Sanz koja ga je nedavno posjetila u zatvoru
Vidi originalni članak

Najtrofejniji nogometaš u povijesti Dani Alves i dalje je u zatvoru nakon što je sud prošlog tjedna ponovno odbio pustiti ga da se brani sa slobode, a detalji skandala i dalje izlaze u javnost.

Prema posljednjim informacijama, Brazilac je u prvom iskazu rekao da ne poznaje mladu ženu, zatim je priznao da su bili u društvu, nakon toga da je bilo samo pipkanja, a sada je potpuno promijenio iskaz, piše Marca.

Alves je navodno prvi put priznao da je imao seksualne odnose sa žrtvom, a to ranije nije učinio zato da sakrije nevjeru od supruge Joane Sanz koja ga je nedavno posjetila u zatvoru.

SLUŠAO PRESUDU POGNUTE GLAVE Bivšeg londonskog policajca sud je osudio na doživotan zatvor: Silovao je i zlostavljao žene POZNATI NOVI DETALJI Žena Danija Alvesa konačno ga je posjetila u zatvoru: Neću ga napustiti u najgorem trenutku

- Neću ga ostaviti u najtežim trenucima u životu - kazala je manekenka.

Podsjetimo, bivši nogometaš Barcelone i Seville uhićen je 20. siječnja i zatvoren bez mogućnosti jamčevine optužen da je silovao 23-godišnju djevojku u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Del_boy22 09.02.2023.

    Jel može neka feministička udruga objasniti gdje su one žene, cure, prevare koje govore da su silovane i žrtve, pa se na kraju dokaže da nisu. Imate li informaciju jesu li one u zatvoru zbog klevete?

  • Moriento Fernandes 09.02.2023.

    Nazalost pa ce se izvuci sa sitnom kaznicom,brzo je vani,ima para..tuzno

  • gentblaugrana 09.02.2023.

    Ispao je naivan jer je pred sudom lagao da nije imao kontakta sa žrtvom, a sad kaže da jest. Već je par puta izvrnuo priču pred sudom. Ali ima para, izvući će se u to ne sumnjam. Pa pogledajte samo slučaj Greenwood, cura je snimila kako je pretučena i prelivena krvlju i opet ništa. Danas bogataši rade šta hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare