To je to što me zanima!

Daniel Agger iz Liverpoola na zimu seli u Milanello?

Za navodnu cijenu od osam milijuna funti Danac bi ove zime trebao promijeniti dres, što je najavio i potpredsjednik Milana Adriano Galliani
Vidi originalni članak

Sve je izglednije da će danski nogometaš iz obrambenog reda Liverpoola, Daniel Agger (24), u siječanjskom prijelaznom roku postati novim članom AC Milana.
Agger se u kontekstu transfera spominje već nekoliko tjedana, a čelni ljudi talijanskog kluba vide ga kao dugoročno rješenje na godinama i ozljedama poljuljanoj poziciji u momčadi, budući da Paolo Maldini i Alessandro Nesta moraju dobiti kvalitetnu zamjenu.
- Najozbiljnije razmišljamo o realizaciji tog transfera - potvrdio je nedavno potpredsjednik Milana Adriano Galliani, a sada se navodi da će za sklapanje posla klubu sa San Sira biti potrebno oko osam milijuna funti.
Inače, Agger koji je iz Brøndbyja došao u Liverpool 2006. godine za tadašnjih 5.8 milijuna funti, predstavlja najskuplju prodaju igrača iz danske nogometne lige. Svjesni njegove kvalitete Milanovi će čelnici morati dublje posegnuti u džep.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mato_swe 29.12.2008.

    bolje vam je da kupite Simunica :) :) :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare