To je to što me zanima!

Daniel Štefulj stiže u Dinamo: Rijeci 1,5 mil. eura i dva igrača!

Cijela priča oko interesa Dinama za uslugama Daniela Štefulja krenula je iz varaždinskih nogometnih krugova, a sve je postalo "sumnjivo" kada su Đurasek i Daničić povučeni s posudbe iz Varaždina...
Vidi originalni članak

Daniel Štefulj sljedećih bi dana, možda i sati, trebao postati novi igrač Dinama. Zagrepčani su već u odmaklim pregovorima s čelnicima Rijeke, te svim silama svoje redove žele pojačati 21-godišnjim nogometašem. Logično, Dinamo u svom kadru ima tek dva lijeva beka, 32-godišnjeg Marina Leovca i 18-godišnjeg Joška Gvardiola kojeg sljedeće sezone neće biti u Maksimiru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Dinamu već dulje vrijeme skautiraju mladog nogometaša Rijeke koji iza sebe ima 45 prvoligaških nastupa, te čiji je otac Danijel davnih dana branio boje "modrih". Zagrepčani i dalje intenzivno pregovaraju oko dolaska lijevog beka, ali cijeli pregovori idu u dobrom smjeru, pa se možemo očekivati kako će Štefulj vrlo brzo put Rovinja, te se tamo priključiti pripremama Dinama.

Dinamo bi u suprotnom smjeru, put Rujevice, trebao poslati oko 1,5 milijun eura, te dva mlada igrača Nevena Đuraseka (22) i Damjana Daničića (20) koji su prvi dio sezone odradili u Varaždinu. Daniel Štefulj bi se odmah priključio Dinamu, za "modre" mogao nastupati i u nastavku Europske lige, dok bi Đurasek i Daničić dodatno proširili igrački kadar Rijeke u borbi na tri fronta (prvenstvo, Kup i Superkup). 

Dinamo i Rijeka ove sezone već uspješno surađuju, "modri" su na Rujevicu na posudbu poslali dva igrača (Luka Menalo i Sandro Kulenović) koji pak oduševljavaju u redovima četvrtoplasirane momčadi lige. Cijela bi se suradnja ubrzo mogla nastaviti "dealom" Štefulj za Đuraseka i Daničića (uz 1,5 mil. eura), no pričekajmo još koji dan. Do tada bi, kako sada stvari stoje, sve trebalo biti gotovo... 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • franjojelecj412@gmail.com 06.01.2021.

    Štefulj je Dinamovac i treba tu i biti.

  • Ne molat! 06.01.2021.

    Neka ide,po meni ne daje onoliko koliko je davao dok je igrao Čolak....a i neka lovica je sjela na račun Rijeke!

  • pipolino 06.01.2021.

    Sada će se javiti iz one "Tuge sa juga".Po njihovom, Rijeka postaje Dinamo 2 ili Lokomotiva. A oni postaju 2.HNL.

Komentiraj...
Vidi sve komentare