To je to što me zanima!

Prepoznajete li ovog igrača? Pustio bradu i trenira u Belišću

PROMIJENIO IMIDŽ Danijel Pranjić (34), sudionik dva europska i jednog svjetskog prvenstva, trenira samostalno, bez kluba je, a na Pagu je ljetos trčao u pet ujutro kako bi izbjegao velike vrućine
Vidi originalni članak

Crne sunčane naočale, brada od desetak centimetara, zalizana kosa i veliki lančić s križem. Stajao je na parkiralištu ispred hotela AS. Tek kad priđete na korak, dva, shvatite da je to bivši igrač minhenskog Bayerna Danijel Pranjić.

Pranjin novi imidž iznenadio je mnoge, pa i bivše suigrače. Gotovo nitko ga nije mogao prepoznati. Cijele karijere uredno obrijan, Pranja je danas potpuno promijenio imidž.

- Daj, Pranja, nemoj zezati. Pa nisi Raul Meireles - komentirao je izgled Miljenko Mumlek.

U Zagreb je došao pozdraviti bivše suigrače iz reprezentacije.

- Malo smo porazgovarali, još sam s njima, kao da igram. Na odlasku sam pitao mogu li kupiti ulaznice za Tursku. I odgovore: ‘Ne možeš’. Pomislio sam, kako ne mogu, je li to neka šala? A oni kažu: ‘Ne može nitko, jer se igra bez gledatelja’. Eto, toliko sam u utakmici protiv Turske da sam zaboravio da se igra bez gledatelja, ha, ha - rekao je Danijel Pranjić.

S Bayernom je 2010. osvojio trostruku krunu, s Hrvatskom bio na tri velika natjecanja. Nadao se da bi mogao i na četvrto, ovo u Francuskoj.

- Igrao sam cijele kvalifikacije, zabio sam gol Norveškoj. Nadao sam se pozivu, čekao... Potom se ozljedio Pivarić, koji je bio u vrhunskoj formi i pomislio sam: “Eto me”. Dečki su odigrali fantastično, svaka čast. Bio sam uvjeren da ćemo biti europski prvaci - kaže Pranja, koji je, kako bi izbjegao vrućine trenirao u pet ujutro.

- Tataaa - zvala ga je kćerkica baš dok je radio sklekove.

- Kćerka zeza dok radim. Ali, moram se javiti, ona je glavna, šefica je šefica - kaže Pranjić, dok izvodi jednu od valjda sto vježba s utezima. Panathinaikos mu je nudio ugovor na tri godine, no odbio ih je.

- Još ne znam hoću li nastaviti karijeru. Ne znam... Razmišljam i o nekim investicijama.

A dok razmišlja, trenira. Cijelo ljeto trenirao je na Pagu. Nije dobio ni grama.

- Treniram u Belišću s Ivicom Grnjom. Osijek? Nisam htio trenirati u Osijeku jer bi onda svi pisali i pričali da se vraćam u Osijek. Iako, sve je moguće. Nisam baš lud za inozemstvom, ne ide mi se, mislim da bih mogao igrati još barem dvije godine. Moram razmisliti - rekao je Pranjić.

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • SlavenPilipovic 06.09.2016.

    Isao se uvlacit u supak mamicu i rtv serviseru

  • Pao i ustao. 05.09.2016.

    ljudi sa nekim kompleksima cine mnogo da bi upali u oko drugim ljudima, njegov kompleks je visina...

  • obican_covjek_ 04.09.2016.

    Meni se baš sviđa njegov stil

Komentiraj...
Vidi sve komentare