To je to što me zanima!

Danijel Pranjić na meti engleskih premierligaša

Goal.com donosi da se za hrvatskog igrača Danijela Pranjića zanimaju Portsmouth, West Ham United, Sunderland i Manchester City
Vidi originalni članak

Engleski klubovi zainteresirani su za hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića. Goal.com donosi da su za Pranjića 'zagrizli' Portsmouth našeg Nike Kranjčara, West Ham United, Sunderland i Manchester City za koji igra i bivši dinamovac Vedran Ćorluka.
Očito su dobre Pranjićeve igre na Euru ostavile traga među brojnim premierligašima koji ga traže. Od ranije se spominjao Tottenham i talijanski Juventus.
Pranjić je nogometaš Heernveena u koji je došao iz zagrebačkog Dinama 2005. godine Za reprezentaciju je nastupio u 15 utakmica.
Nedavno je produžio ugovor do 2012. godine, ali ne bi imao ništa protiv odlaska. Po medijima se spominjala i 'cifra' od 10 milijuna eura za bivšeg igrača Dinama i Osijeka.
- Prošle sam godine produžio ugovor do 2012. godine, no sada jednostavno želim otići i zaigrati na višoj razini. U trenucima kada me klub bude prodavao, odreći ću se svog dijela transfera. To sam već dogovorio s vodstvom Heerenveena - izjavio je nedavno Pranjić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marko29 21.07.2008.

    svakako je zaslužio

Komentiraj...
Vidi sve komentare