To je to što me zanima!

Danijel Pranjić: PAO i Ajax su mi dosta dobri klubovi

Hrvatski nogometaš ima ponude iz Amsterdama i iz Grčke, a sudeći po posljednjim izjavama, ne bi imao ništa protiv prelaska u jedan od tih klubova
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac u Heerenveenovom dresu, Danijel Pranjić, zaliječio je ozljedu lijevog skočnog zgloba i spreman je vratiti se na travnjak. Pranjić se, podsjetimo, ozlijedio prije dva tjedna u utakmici Lige UEFA-e protiv Brage (pobjeda portugalske momčadi 2-1) nakon što je krivo doskočio, a prve su prognoze kazivale da je jesenski dio sezone za njega završen. Ipak, usporedno s njima navodilo se da je Pranjić tip sportaša sposoban vrlo brzo zaliječiti svoje ozljede, a nova potvrda stigla je u petak.
- Dosta dugo mi je i trebalo da se oporavim - kazao je Pranjić za nizozemski Leeuwarder Courant, koji navodi i njegovu sljedeću izjavu, u ovim okolnostima posebno zanimljivu:
- Panathinaikos je dobar klub, Ajax također.
Riječ je, naravno, o klubovima koji su pokazali interes za hrvatskog reprezentativca kojeg će već u siječnju pokušati nagovoriti da zaigra za njih. No, treba vidjeti što će na njihove ponude reći i Heerenveen koji time riskiraju odlazak svog najboljeg igrača.
Pranjić i Heerenveen u subotu igraju u Rotterdamu utakmicu 16. kola protiv Sparte, a vijest o oporavku hrvatskog nogometaša potvrdio je i sam nizozemski klub putem svojih internetskih stranica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kristian_0s 20.12.2008.

    ti klubovi su ispod njegove razine...ako tamo ode...znamo zasto je otisao...=(

  • crespo1607 19.12.2008.

    iz izvora bliski novinarskim vraca se navodno opet u OSIJEK????????\'NAVODNO

  • crespo1607 19.12.2008.

    navodno se vraca u osijek???????????navodno(poudani izvori novinarski?

Komentiraj...
Vidi sve komentare