To je to što me zanima!

'Danijel Pranjić se još nije predstavio kao pojačanje’

Rekordni njemački prvak Bayern u posljednje 43 godine nije lošije počeo sezonu. U prva tri kola su ulovili samo dva boda, Louis van Gaal je očajan
Vidi originalni članak

Izgledaju uplašeno i izgubljeno na terenu. Kao da im nije sasvim jasno što to trener Van Gaal od njih traži, opisao je igru Bayernovih nogometaša nakon poraza 2-1 u Mainzu višestruki njemački nogometni reprezentativac Günther Netzer. Bavarci niti nakon tri kola nisu uspjeli pobijediti. Prikupili su samo dva boda, što je najlošiji početak sezone za rekordnog prvaka Bundeslige u posljednje 43 godine. Na vrhu ljestvice nema ih već 37 kola...
- Sramota je kako igramo. Nije bitna taktika. Moramo više trčati i boriti se - pokajnički je rekao Gomez nakon utakmice.
Danijel Pranjić i Ivica Olić u Mainzu nisu izgledali ništa bolje od ostatka momčadi. U 33. minuti dvoboja Hoogland je, po tko zna koji put, na lijevom boku prevario Pranjića. Provukao mu je loptu kroz noge i umalo povisio prednost Mainza. Niti pet minuta kasnije Louis van Gaal potpuno je izgubio živce i Pranjića zamijenio Olićem. Hrvatski napadač ocijenjen je slabom četvorkom, a Pranjića su njemački novinari “nagradili” najgorom mogućom ocjenom u Bundesligi - šesticom.
- Novi igrači izgledaju loše. Pranjić, Braafheid i Timoščuk uopće se ne vide na terenu. Zasad se uopće nisu iskazali kao pojačanja - tvrdi Netzer.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Philly76 24.08.2009.

    pa nije se ni van gaal predstavio ko pojačanje

  • Siljota 23.08.2009.

    Pa normalno da Pranjić igra loše, kad ga držiš u obrani na beku majmune. Čovjeće pa on je rođeno lijevo krilo, totalni ofenzivac, tri put bolje bi igrao kao polušpica nego na j... beku. A ni naš Slaven valjda to još nije shvatio.

  • user999 23.08.2009.

    Dovest ce to u red nas Forest Gump! Ako jos tko ne zna, to je Ivica Olic! Slavonska lola!

Komentiraj...
Vidi sve komentare