To je to što me zanima!

Danski izbornik: Nije baš lako igrati protiv Hrvatske dok gubiš

Razočarani smo, ali mislim da je Hrvatska bila ipak malo bolja, na kraju su imali više prilika, kazao je Kasper Hjulmand
Vidi originalni članak

Kasper Hjulmand dvaput je morao stisnuti ruku Zlatku Daliću. Hrvatska je, nakon Kopenhagena (1-0), pobijedila i u Zagrebu (2-1) i izbila na prvo mjesto ljestvice u skupini Lige nacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi. Razočarani smo, ali mislim da je Hrvatska bila ipak malo bolja, na kraju su imali više prilika. Mi smo se dizali kako je prolazilo prvo poluvrijeme, postajali sve bolji i bolji, imali i nekih dobrih situacija, ali smo onda primili gol poslije jednog prekida - rekao je danski izbornik nakon utakmice i nastavio:

- Mogu biti zadovoljan tim periodom u našoj igri, ali morate znati da ni Hrvatska nije baš najlakša momčad protiv koje možete igrati dok gubite, oni jako puno i kvalitetno drže loptu u svojim nogama, to vas jako umara.

Danci su primili gol u 49. minuti preko Borne Sose, izjednačio je Christian Eriksen u 77., a samo dvije minute poslije Lovro Majer donio je pobjedu Hrvatskoj tek što je ušao s klupe.

- Ma najgore je što smo primili gol samo minutu ili dvije nakon našeg izjednačenja, tko zna kako bi se to stvari odvile da smo izdržale samo nekoliko sljedećih par minuta. Sada se vraćamo u Kopenhagen, vidjet ćemo možemo li za kraj svladati Francusku - zaključio je Hjulmand.

POGLEDAJTE VIDEO: ORŠIĆ NAKON UTAKMICE S DANSKOM

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HatersGonnaHate 23.09.2022.

    Final four je jako blizu, realno Austrija je 2 klase ispod nas. U Osijeku su nas nabili jer su tada bili uformi a naši odigrali kao da su noć prije do 5 ujutro pili po noćnim klubovima po Osijeku, uz to Francuska si neće dopustiti da ovisi o nama da ostane u A1 ligi nego će stisnuti Dansku i ići na pobjedu.

  • labud labud 23.09.2022.

    Kada bi kod nas bilo više realnih. .  

  • x_TOMA_x 23.09.2022.

    Moram ovo napisati makar.... By TdoT

Komentiraj...
Vidi sve komentare