To je to što me zanima!

Dao život za domovinu: Prvak Armenije otišao u rat i poginuo

Prije desetak dana krenuli su incidenti između Armenije i Azerbajdžana, a sad tamo bukti rat. Ljudske žrtve su svakodnevne, a sad je među njima i armenski prvak u powerliftingu Tatul Harutyunyan (33)
Vidi originalni članak

S velikom tugom javljamo kako je tijekom borbi poginuo član APF-a (Armenska powerlifting federacija), višestruki prvak Armenije i dobar prijatelj Tatul Harutyunyan. Počivaj u miru, heroju, napisali su u objavi na društvenim mrežama predstavnici APF-a o tragičnoj vijesti u zemlji u kojoj polako iz dana u dan bukti rat.

Podsjetimo, incidenti između Armenije i Azerbajdžana krenuli su nakon međusobnih optužbi za prekogranične napade, a borbe kod Gorskog Karabaha traju svakodnevno. Postaje to i rat u punom smislu te riječi, a obje države obavještavaju o pucnjavama. Ljudske su žrtve svakodnevne, a sad je poginuo i višestruki armenski prvak.

MENE ZOVE DOMOVINA Kapetan Armenije uzeo pušku i ide u rat! Odustao od transfera

Mnoge njegove kolege odlučile su ostaviti sve i krenuti na 'prvu crtu', a među njima i kapetan armenske nogometne reprezentacije Varazdatom Harojanom (28) koji je tri godine igrao u ruskom Uralu pa dogovorio transfer na Cipar, ali kad su se stvari počele zahuktavati uzeo pušku krenuo u rat. 

IMA I RANJENIH Azerbajdžan tvrdi: Armenija je napala naš grad Mingačevir

Sukob svakim danom dodatno eskalira, a najveće svjetske sile pozivaju na suzdržanost. A ljudski životi su na kocki...

Idi na 24sata

Komentari 65

  • korona3 06.10.2020.

    Sta mislite hoce li i kod njih generali i politicari obiju strana izac kao milijunasi kao sto je to bio slucaj kod nas??

  • nitro18 05.10.2020.

    Komentiro bi ali neki nebi razumijeli. Branitelj jesam i nikad vise . Sve reko

  • roundtrain 05.10.2020.

    Rat je kada se ljudi koji se međusobno ne poznaju, ubijaju za račun drugih ljudi, političara (gamad), koji se međusobno vrlo dobro poznaju, ali se ne ubijaju među sobom. Albert Einstein.

Komentiraj...
Vidi sve komentare