Obavijesti

Sport

Komentari 81

Kapetan Armenije uzeo pušku i ide u rat! Odustao od transfera

Kapetan Armenije uzeo pušku i ide u rat! Odustao od transfera
4

On ne zna kada će opet igrati nogomet. Uzeo je pušku i ide u rat za Armeniju, ide braniti svoju obitelj i svoj narod, objasnio je menadžer predsjedniku Limassola s kojim je Haroyan već sve dogovorio

VIDEO

AEL iz Limassola na vrhu je ciparske Prve lige. Momčad vodi bivši Rijekin veznjak Dušan Kerkez (44), u napadu im je Matko Babić (22) koji je nekad igrao za Rijeku i Lokomotivu.

POGLEDAJTE VIDEO: Kerkez je na Cipru zvijezda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coach @kerkez.dusan UNTIL 2022!

A post shared by AEL LIMASSOL FC (@ael_fc_official) on

Korona je poremetila sve rasporede pa se momčadi još slažu, prijelazni rok traje. Kerkezu treba stoper-iskusnik i bio je uvjeren da ga ima jer uprava je sve dogovorila s kapetanom armenske reprezentacije, Varazdatom Harojanom (28) koji je tri godine igrao u ruskom Uralu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ciprani su pristali na sve Haroyanove uvjete, pred njim je bio sjajan ugovor i 2-3 godine mirnog života, idila na Mediteranu. Ali... Jučer je AEL-ovu predsjedniku Alexisu Kougiasu zazvonio telefon. Poruka Haroyanovog menadžera.

An ethnic Armenian soldier fires an artillery piece during fighting with Azerbaijan

'Nadam se da ćemo surađivati u budućnosti, ali moram vas obavijestiti kako Haroyan neće doći na potpis ugovora. On ne zna kada će opet igrati nogomet. Armenija je sada u ratu, odazvao se pozivu na obranu domovine. Uzeo je pušku i ide u rat za Armeniju, ide braniti svoju obitelj i svoj narod'.

Riječ je o sukobu Armenije s Azerbejdžanom oko sporne regije Gorski Karabah. Rusija i Turska su moćni susjedi, isprepleteno je milijun interesa, bitke su žestoke, ljudi ginu, među stotinjak dosad poginulih je i jedna 10-godišnja djevojčica, prijeti totalni rat. Užas.

A still image shows what is said to be a destroyed Azerbaijani armoured vehicle in Nagorno-Karabakh

Harojan ne može misliti ni na nogomet, ni na novac, ni na transfere. Nakon 52 utakmice za reprezentaciju koju je predvodio kao kapetan sada boje svoje Armenije brani na frontu, u ratu.

Sjajnu utakmicu prošlog je vikenda za Romu odigrao njegov najpoznatiji sunarodnjak Henrik Mhitarjan (31) koji iz Rima svakodnevno poziva međunarodnu zajednicu da intervencijom prekine pokolj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram