To je to što me zanima!

Dar čitateljima 24sata, poster Dinama: Modri, nema predaje!

Najbolje hrvatske novine daruju svoje čitatelje. U ponedjeljak, 9. prosinca, 24sata daruju svoje čitatelje posterom Dinama pred ogled s engleskim velikanom u Ligi prvaka, Manchester Cityjem...
Vidi originalni članak

Dinamo će u srijedu na Maksimiru dočekati najvrjedniju momčad Lige - engleski Manchester City na čelu s Pepom Guardiolom. 'Modri' još nisu osigurali proljeće u Europi, ali još postoji šansa da to bude u Ligi prvaka, ako se kockice poslože kako treba. Odnosno, pobijede li City i Atalanta svlada Šahtar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za još bolju atmosferu, 24sata danas daruje svoje čitatelje posterom na dvije strane na kojemu se nalaze Bjeličini 'dragulji', a na poleđini upravo on - kreator plave bajke uz stihove pjesme 'Nebo se plavi', one koja zasvira na Maksimiru nakon svakog Dinamovog gola. Nadamo se, stoga, da će u srijedu zasvirati što više puta. 

VIDEO: CITY ČEKA PLAVI PAKAO U 60 minuta rasprodali Zapad i Istok, dinamovci došli s čajem

U tome će im pomoći i navijači na praktički rasprodanom Maksimiru. Nakon što su ulaznice puštene u prodaju, više od 21.000 njih je prodano za sat vremena. Bile su to tribine Istok i Zapad, dok jeu nedjelju rasprodana i tribina Sjever dolje gdje će stajati Bad Blue Boysi, ali vjerojatno i drugi navijači koji nisu uspjeli doći od karte za 'mirnije' tribine. 

KREĆE PLAVA LUDNICA Orit će se pjesma Boysa: Pred City rasprodan i Sjever dolje...

Bilo je lakše i čekati dinamovcima na hladnoći kada su im igrači Nenada Bjelice donijeli topli čaj, a na Maksimiru zasigurno neće biti hladno kada se skupi minimalno 26.000 navijača, koliko je za sada prodano ulaznica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • FASTT 09.12.2019.

    Vise ne kupujem 24

  • Sokol ga nije volio 09.12.2019.

    Pa nisam baš 100% siguran da je Dinamo osigurao proljeće u Europi,šta ako izgubi i Dinamo i Šahtar

  • pegla4 09.12.2019.

    Drek papir

Komentiraj...
Vidi sve komentare