Sport

Komentari 109

U 60 minuta rasprodali Zapad i Istok, dinamovci došli s čajem

U 60 minuta rasprodali Zapad i Istok, dinamovci došli s čajem

Ulaznice su u prodaju puštene u subotu u 11 sati, a sat vremena kasnije Zapad i Istok, koji pokrivaju gotovo 21 tisuću mjesta, bili su rasprodani. Čeka nas pravi spektakl na Maksimiru

Ulaznice za utakmicu Dinama i Manchester Cityja u Ligi prvaka puštene su u subotu u 11 sati, a najvjerniji navijači su satima čekali ispred blagajni kako bi bili sigurni da će biti na tribinama na povijesnom okršaju.

Ne smetaju im ni minusi, ni magla, ni rosa, sve za Dinamo! S obzirom na višesatno čekanje brojni su sa sobom ponijeli i stolice, a uz nekoliko slojeva tople odjeće dobro je došla i - deka. Kao i čaj! Koji su im dijelili nogometaši Dinama.

A ulaznice su planule u sekundi! Dobro, ne baš sekundi, ali sat vremena bilo je potrebno kako bi se rasprodale ulaznice za gornju zapadnu tribinu, donju zapadnu tribinu i cijelu istočnu tribinu. To je preko 20 tisuća ulaznica!

U redu za ulaznice našle su se sve dobne skupine, a uz brojne muškarce, našao se i koji pripadnik nježnijeg spola.

Dinamo s Manchester Cityjem igra u srijedu, 11. prosinca u 18:55 sati. City je uvjerljivo prva momčad skupine, a momčadi Nenada Bjelice trebat će dobar rezultat kako bi nadoknadili promašene prilike protiv Šahtara i poraz od Atalante.

Najčitaniji članci