To je to što me zanima!

Darežljivi Marin Čilić: Dodijelio stipendije talentiranoj mladeži

Ovo je zaista poseban i lijep dan za nas. Projekt stipendija je definitivno moj najdraži projekt do sad. U mnogim sam se motivacijskim pismima prepoznao i sam, rekao je najbolji hrvatski tenisač
Vidi originalni članak

Marin Čilić, osim toga što je izvrstan tenisač, uvijek se pokazao dobrom osobom te protivnikom punim poštovanja. A sada je Mrnja opet pokazao dobro srce! Zaklada Marin Čilić dodijelila je stipendije mladim sportašima i glazbenicima, a novčana pomoć isključivo je namjenska te se može koristiti u svrhu daljnjih edukacija ili kupovanja opreme.

Najbolji hrvatski tenisač stipendije im je dodijelio u Hrvatskom institutu za povijest, a Čilić je ponosan na ovaj projekt.

- Ovo je zaista poseban i lijep dan za nas. Projekt stipendija je definitivno moj najdraži projekt do sad. U mnogim sam se motivacijskim pismima prepoznao i sam i znam kroz što sve prolaze ova djeca, kroz kakve teške dane i odricanja, te koliko je potrebno da se dosegnu snovi. Nadam se da će im ove stipendije pomoći u njihovom daljnjem radu i treniranju. Hvala svima koji su bili dijelom ovog hvalevrijednog projekta koji će, vjerujemo, s godinama rasti kako bismo mogli pomoći što većem broju darovite djece u Hrvatskoj - rekao je Marin Čilić.

Zaklada postoji tek dvije godine, a od svog osnivanja već je odradila niz projekata diljem svijeta, pa čak i u dalekom Brazilu.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 19.12.2018.

    Ima jedna škola. I u toj školi su najbolji učenici djeca učitelja u toj školi. Ako netko treba predstavljati školu na TV, od pet učenika su četiri djeca učitelja (profesora). Ako treba ići na natjecanja, ponovno idu djeca učitelja, zaslužili to ili ne. I evo, donaciju Čilića za istu tu školu prima sin nastavnice informatike, koji je ujedno i nećak direktorice škole. Ništa novog, ali je još uvijek čovjeku krivo.

  • Iceman123 19.12.2018.

    Bravo

  • čoviksjuga 18.12.2018.

    Bravo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare