To je to što me zanima!

Darežljivi Real: Prodali su nogometaša za 100 eura

Nevjerojatno zvuči da su u Real Madridu prodali izvjesnog Marcosa Tebara Ramira (23) za ravno 100 eura! Kome će 100 € pomoći oni valjda znaju
Vidi originalni članak

Real Madrid jedan je od najvećih klubova na svijetu, možda i najveći, a potvrdu (platežne) moći demonstriraju svako ljeto, odnosno kad sezona završi. Ne trofejima, nego kupovinama igrača. U posljednjih 10 godina doveli su 48 igrača, a za njih su raznim klubovima isplatili preko milijardu eura! Ponašaju se kao pijani bogataši i mnogi ih zbog rastrošnosti osuđuju, no priča ima i drugu stranu. Gotovo nevjerojatno zvuči da su prodali izvjesnog Marcosa Tebara Ramira, a za njegov transfer su tražili ravno 100 eura! Kap u moru, no možda pomogne Cristianu Ronaldu za još jednu rundu. Trener Jose Mourinho ga je otpisao, a mladi Ramiro (23) je potpisao za drugoligaša Gironu. U Realu je proveo samo jednu sezonu, no klub ga može vratiti na Santiago Bernabeu u sljedeće dvije godine po klauzuli u ugovoru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • IP95 16.08.2010.

    e recu ja mojin iz sela da kupe za klub ovog igraca ;)) dacemo mu placu 500 kn tjedno i bice sritan :DD

  • bizzy_dany 16.08.2010.

    za malo da ja kupim Marcos Tebara na ebay! Bio sam na 98€, a u zadnji momenat Girona FC povecala cijenu na 100€... jbg, bio mi preskup onda ;)

  • tovar_69 16.08.2010.

    .Najveći klub Real?!?!?!?! Velik je Bayern, Barcelona, Chelsea, Inter.....al Real bogami nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare