To je to što me zanima!

Darijo Srna odlazi ponudi li Atletico 20 milijuna eura

Srnin agent Damir Štimac tvrdi kako Darijo sigurno neće u Barcelonu, a ponuda Atletica mora biti izdašna da ga otjera iz Donjecka
Vidi originalni članak

Darijo Srna u petak bi u Monacu u europskom superkupu protiv Barcelone mogao odigrati zadnju utakmicu za Šahtar. I poslije nje otići prema Španjolskoj. Ali ne u Barcelonu, kako se dosad nagađalo. Darijo bi od rujna mogao igrati u madridskom Atleticu.
- Razgovarao sam s Tixijem Beguiristainom, Barcinim sportskim direktorom, ali nismo se dogovorili. Postoji mnogo prepreka za taj transfer - priznao je Damir Štimac, Srnin menadžer, potvrdivši i zanimanje Atletica.
- To je velik klub, ali bi morao dati veliku ponudu. Srna je u Šahtaru pet godina, zarađuje tamo gotovo pet milijuna eura na godinu. No novac mu nije sve, želi igrati u Ligi prvaka. Madriđani bi ga morali uvjeriti da imaju visoke ambicije jer Darijo ne želi ići bilo kamo - rekao je Damir Štimac.
Poznato je da je Srna, kapetan Šahtara, miljenik vlasnika Rinata Ahmetova, ljubimac navijača, legenda kluba i najveća zvijezda. I zato ne bi otišao pod svaku cijenu, a niti bi ga najbogatiji čovjek u Europi, Ahmetov, pustio za stinu lovu. Atletico se mora dobro isprsiti.
- Punude li 20 milijuna eura odštete, do transfera bi moglo doći - kaže Štimac.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • the.king 23.08.2009.

    Moš mislit kak će dat 20 mil.eura.A da se razmjene Srna=S.Aguero :D ili Srna=D.Alves :D

  • torcida 23.08.2009.

    20bucksovi komentari su žalosni,garant nije hrvat,ili mu ga je neko zabiJO,pa ima traume.garant.

  • torcida 23.08.2009.

    poželimo mu sriću,jer i život bi dao za hrvatsku,gine na terenu i skidam mu kapu.natklon majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare