To je to što me zanima!

Dario Jertec: Ne žalim što sam otišao iz Maksimira

Prije godinu i pol Dario Jertec bio je na korak od Hajduka, gdje je stigao sada, nakon neuspješnih epizoda u zagrebačkom Dinamu i Rijeci
Vidi originalni članak

Konačni razlaz s Dinamom Dariju Jertecu nije teško pao.
- Nije bilo previše emocija, nemam za čim žaliti. Rekao sam treneru Ivankoviću da ne želim sjediti na klupi s igračima koji nisu bolji od mene - otkriva Jertec i dodaje kako je izabrao Hajduk jer je želio igrati u klubu u kome će se moći pošteno boriti za mjesto u postavi.
Oko prilagodbe na novu momčad i suigrače, kaže, neće biti problema.
- Protiv većine sam igrao, a Subašića, Rukavinu, Gabrića... znam iz mlade reprezentacije - kaže Jertec, koji je uz Rukavinu bio glavna zvijezda prijelaznog roka pretprošle zime. Schindelfeld i Pokrivač bili su tada tek “dio paketa”.
- Doći će i naše vrijeme, nadam se već ove sezone. Očekujem da ću izboriti mjesto u momčadi i da ćemo svi biti zadovoljni mojim dolaskom u Hajduk, za koga se nadam kako će se brzo vratiti tamo gdje mu je i mjesto, u sami vrh hrvatskog nogometa - zaključuje Varaždinac, koji je s Hajdukom potpisao četverogodišnji ugovor. Jertec najveće nade polaže u dogovor s trenerom Vučevićem, koji bi ga trebao koristiti na njegovoj poziciji, u veznom redu.
- Kad ste na posudbi, onda krpate rupe u momčadi. Zato i nisam uspio uhvatiti kontinuitet i nametnuti se - zaključio je Jertec.


HAJDUKOVCI 'ZAPELI' NA GOLF TERENU

Na putu do terena na kome treniraju hajdukovci prolaze pokraj novoga igrališta za golf. Nitko od igrača nije pokazao previše interesa za golf sve do petka, kad su na terenu ugledali damu koja je bezuspješno pokušavala ubaciti lopticu u rupu. Spustili su se do nje, ponudili joj pomoć i nekoliko praktičnih savjeta. Neki su bili spremni preuzeti i ulogu “caddyja”, a jedan je rekao kako će iskopati rupu malo bliže ako treba. No bez uspjeha, sve što su “bijeli” dobili od ljupke dame bio je osmijeh na odlasku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torcida_4ever 28.06.2008.

    normalno da nezali kad je pošao u klub koji ima veci duh,srce i najbolje navijace!! i koji ce sezone 2008/2009 biti prvak!!

  • schumiii 28.06.2008.

    Sad kad ima tebe, Hajduk će sigurno biti prvak :)

  • kika_gnc 27.06.2008.

    bio mi je kao igrač fora,ali nakon ovog komentara,da je on igrao bolje od nekih drugih iz prvih jedanest,to mu stvarno nije trebalo. da je bio,igrao bi za dinamo,možda bi ga čak neki inozemni klub tražio a ne bi otišao na posudbu u rijeku i sad završio u hajduku....tako da mu ta izjava nije trebala

Komentiraj...
Vidi sve komentare