To je to što me zanima!

Dario Šarić u pobjedi Svijeta izjenačio je skakački rekord

Krilni igrač Zagreba Dario Šarić bio je jedan od najboljih igrača selekcije Svijeta u tradicionalnoj utakmici najboljih mladih košarkaša na Nike Hoop Summit u SAD-u
Vidi originalni članak

Tradicionalna utakmica najboljih mladih košarkaša na Nike Hoop Summitu u Portlandu završila je pobjedom selekcije Svijeta nad Amerikancima 84-75, a jedan od najboljih igrača u pobjedničkoj momčadi bio je krilni igrač Zagreba Dario Šarić.

Večer prije svog 18. rođendana Šiši je zabio 13 koševa uz 14 skokova, kojima je izjednačio rekord ovog natjecanja.

Ovo je tek četvrta, a ujedno i najuvjerljivija pobjeda Svijeta u 15-godišnjoj povijesti Nike Hoop Summita.

Osim Šarića, najbolji igrači Svijeta bili su Kanađanin Andrew Wiggins s 20 te kineski centar Wang Zhelin s 19 koševa, a Amerikance su predvodili najveća srednjoškolska zvijezda Shabazz Muhammad s rekordnih 35 koševa te Kyle Anderson s 12 poena i 10 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • petko debeljko 10.04.2012.

    Nadam se da će naši vrli treneri napokon shvatiti da mladi, talentirani i prespektivni igrači trebaju igrati, a ne grijati klupu. Oni su naše blago i naša budućnost.. Bravo Dario

  • cunyzg 09.04.2012.

    Dario prijavi se na NBA draft, više ces tamo igrati nego u KK Zagrebu

  • jarunos 09.04.2012.

    Da je umjesto kk zagreba presao u Cibonu lakse bi se prodao i uspio u nekom velikom euro klubu..kk zagreb je mafijaska tvorevina koja propada sa slabljenjem karamarka i jelavica u politici..bjezi Saricu dok je vrijeme..

Komentiraj...
Vidi sve komentare