To je to što me zanima!

Dario Šimić nije bio na utakmici u Gorici, otišao je po pojačanje!

Šimić je član uprave zadužen za skautsku službu (što je radio u Milanu) i omladinsku školu. Pa se uhvatio svoga posla i nije gledao prosipanje još dva boda...
Vidi originalni članak

Najprije neka potpiše ugovor pa da vidimo koji mu je djelokrug posla, nimalo je susretljivo Ante Čačić poručio Dariju Šimiću prošli mjesec.

Osjetio se Čačić ugrožen mogućim dolaskom u upravu nekoga tko će njemu, kao treneru i sportskom direktoru, biti izravno nadređen. I moći ga, u krajnjem slučaju, smijeniti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U međuvremenu je Šimić potpisao ugovor kao član uprave, ali Mirko Barišić gurnuo mu je u opis posla skautsku službu (što je radio u Milanu) i omladinsku školu. Za koju je Šimić odmah istaknuo da ne radi kako bi trebala jer ima premalo igrača u mlađim reprezentacijama niti pioniri, kadeti i juniori dominiraju u prvenstvu. Štoviše...

I dok Čačić ganja novi naslov prvaka (i nastavlja se poigravati sa živcima navijača), Šimić se baš ne druži previše s klupskim kolegama. Najprije ga u Puli, iako je bio ondje, ostali članovi uprave nisu ni pozvali na zajednički ručak (!?), a sad nije ni bio na utakmici Gorice i Dinama.

Šimić je umjesto toga otišao na utakmicu druge Gorice, slovenske, koja je ugostila Maribor. Gosti su pobijedili 3-0, a sva je tri gola zabio Žan Vipotnik (21). Mladi slovenski napadač, kojeg Transfermarkt procijenjuje na 500.000 eura, ove sezone rastura, zabio je u slovenskoj ligi 17 golova u 24 utakmice!

Šimic je, doznajemo, bio sa Stjepanom Tomasom i razgovarao je sa sportskim direktorom Maribora Markom Šulerom.

Dinamo je prethodnih godina surađivao s Mariborom prilikom posudbe Marka Tolića i kupnje Petra Stojanovića. Trener je Damir Krznar, a momčad je druga na tablici s velikim zaostatkom za Olimpijom.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Z.a.c 02.04.2023.

    Mozete odvojiti dio love od transfera za otkaz brki. Kuzim da puno kosta raskid,ali cekati se ne isplati. Ocito je da ga igraci nece,navijaci ga sve manje podnose,rezultata nema…

  • 02.04.2023.

    Evo svijetskog pojacanja,bomba,ubojica golmana,ma nema boljeg kad dolazi u dinamo,car sesnajsterca,buduca zlatna lopta,igrac godine,ovaj marokanac sto je dosao u hajduk,mala beba,nevalja nista,iz neke tamo 2. Lige,ali ovo pojacanje dinama,e to je vec druga prica,on dolazi iz najbolje lige na svijetu,pazite ovo,iz SLOVENSKE LIGE!!!…da je kojim cudom na pragu hajduka,nebi valjao nista….bio bi glavna tema i sprdnja prekaljenih navijaca GNK….

  • Palmanova 01.04.2023.

    ovi nikad naucit nazive,iz slovesnke lige doc u Dinamo ne moze bit pojacanje nego Pridoslica,iz Bayerna ili Reala bi moglo bit Pojacanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare