To je to što me zanima!

"Darko Planinić najskuplji je igrač, a ne zaslužuje tu plaću"

On je uvjerljivo najskuplji igrač, a kako igra, ne zaslužuje tu plaću. Ne želimo ga za taj novac vratiti u formu za Maccabi. Usredotočit ćemo se na Marka, veli Čavlović
Vidi originalni članak

Marko Arapović ima prednost ispred Planinića. Darko mora pristati na manju plaću ili može potražiti novi klub, kaže Domagoj Čavlović, v.d. direktora Cibone.

Planinić nije pristao odreći se godišnje plaće od 300.000 eura i klub ga je ostavio doma. Nije otputovao s momčadi, koja danas igra posljednju utakmicu Eurokupa kod Cantua. Ostat će trenirati prema programu trenera Slavena Rimca.

- On je uvjerljivo najskuplji igrač, a kako igra, ne zaslužuje tu plaću. Ne želimo ga za taj novac vratiti u formu i onda poslati u Maccabi. Usredotočit ćemo se na Marka Arapovića, on je dijete kluba i bit će s nama još mnogo godina. On zaslužuje pravu priliku - rekao je Čavlović.

Cibona je tako ostala bez dva centra. Razgovori sa Žižićem o povratku su zasad propali. Žiža ne odustaje od potraživanja, a klub novca nema.

Klub će sad početi pregovarati i s Amerikancima, Strawberryjem, Blassingameom i Janningom, premda Čavlović tvrdi da, osim s Planinićem, ne razgovaraju više ni s kim o smanjivanju plaće. No 150.000 eura, koliko svaki od Amerikanaca dobiva, prevelik je uteg za klupsku blagajnu. Dečki neće pristati na manji ugovor, pa je i njihovo izbacivanje realnost.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • aj88 18.12.2013.

    ''Ne želimo ga za taj novac vratiti u formu za Maccabi.'', pa sto ste ga uzimali onda?!

  • strmi007 18.12.2013.

    I treba

  • zokinjo 18.12.2013.

    ....njima ni Jordan nebi bio dobar, a sami su koma s dovođenjem loših trenera, kaj sebi ne smanje plaće:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare